Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, DATA de LANSARE

Samsung Galaxy Note 9 are data de lansare anuntat in exclusivitate, compania coreeana dezvaluind pentru presa cand intentioneaza sa prezinte telefonul.

Samsung Galaxy Note 9 DATA LANSARE

Samsung Galaxy Note 9 are confirmata in exclusivitate data de lansare de anul acesta, compania Samsung dorind sa faca un mic joc de marketing cu telefonul pe care il va pune in vanzare chiar in aceasta vara. Samsung Galaxy Note 9 este cel de-al noualea model din serie, desi Note 7 a fost vandut doar cateva luni, in care a produs atat de multe explozii incat a fost scos din vanzare pentru ca a ajuns sa fie interzis inclusiv in cursele aeriene.

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat pe data de 9 august de catre compania coreeana, atunci urmand a fi organizata o conferinta in care toate noutatile telefonului vo fi anuntate pentru lumea intreaga. Detalii privind locatia in care urmeaza sa aiba loc aceasta conferinta pentru lansarea Samsung Galaxy Note 9 nu au fos dezvaluite, insa acest lucru conteaza mai putin, deoarece stim clar cand urmeaza sa fie anuntat acest model de telefon.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba o camera imbunatatita ca parte a schimbarilor majore pe care coreenii vor sa le ofere pentru clienti, asa cum s-a intamplat si cu seria Samsung Galaxy S9 in primavara. Daca ne uitam la istoria anilor trecuti, atunci este destul de clar faptul ca Samsung Galaxy Note 9 va avea camera din Samsung Galaxy S9, sau una doar putin imbunatatita, asa ca nu trebuie sa avem asteptari foarte mari de la lansare.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, DATA de LANSARE

Samsung Galaxy Note 9 va veni deasemenea cu noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, schimbari pentru ele nefiind implementate fata de seria Samsung Galaxy S9 deoarece nu era timp pentru asa ceva. In aceasta idee, performantele Samsung Galaxy Note 9 in raport cu cele ale Samsung Galaxy S9 vor fi extrem de apropiate, in timp ce fata de seria Samsung Galaxy Note 8 ele vor fi substantial mai bune, as acum este si normal.

“Samsung Electronics Co. plans to highlight an upgraded camera when it unveils its next Galaxy Note smartphone on Aug. 9. The new model, likely to be called the Note 9, will look similar to last year’s model. The South Korean company aims to release the new model as early as the end of August.”

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat pe piata undeva spre sfarsitul lunii august, cel mai probabil la 2 – 3 saptamani dupa prezentare, deci e destul de probabil ca data de 31 august sa fie aleasa de catre cei de la Samsung. Desigur ca intre timp Samsung Galaxy Note 9 va fi disponibil pentru precomanda in toate tarile in care va fi lansat, asa ca oricine va fi interesat sa-l cumpere va avea suficient timp sa aleaga modelul dorit de la coreeni.

Samsung Galaxy Note 9 va fi mai mult ca sigur mai scump decat Samsung Galaxy Note 8, compania Samsung crescand in fiecare an preturile telefoanelor sale, si nu exista vreun motiv sa credem ca anul acesta va face altceva. Acestea fiind spuse, despre noutatile pe care Samsung Galaxy Note 9 le va aduce stim cam totui, iar acum ramane doar sa vedem totul prezentat oficial, si sa avem anuntat intr-un final pretul de vanzare.