Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Functia COPIATA de la Huawei

Samsung Galaxy S10 are in exclusivitate confirmata implementarea unei noi functii care este copiata de la Huawei si va oferi o experienta avansata pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 Functia COPIATA Huawei

Samsung Galaxy S10 incepe sa fie in atentia lumii intregi zilele acestea multumita fluxului constant de informatii care tot apar in legatura cu noul model de telefon pe care coreenii urmeaza sa il anunte in prima parte a anului viitor. Samsung Galaxy S10 este versiunea aniversara a seriei de telefoane pe care compania coreeana le-a lansat in ultimii ani, asa ca pentru el sunt asteptate imbunatatiri majore in acest an pentru a concura cu iPhone.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba integrata o noua camera tripla de catre cei de la Samsung anul acesta, coreenii dorind sa le ofere clientilor exact ceea ce au disponibil si clientii care cumpara Huawei P20 Pro in momentul de fata. Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba deasemenea o camera 3D frontala care ar trebui sa ofere recunoastere faciala avansata pentru utilizatori, aici Samsung incercand sa ajunga din urma telefoanele iPhone.

Samsung Galaxy S10 ar urma sa ofere prin camera tripla posibilitatea de a inregistra poze si clipuri video de o calitate superioara celor pe care le pot face telefoanele acum, insa si la unghiuri diferite. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S10 va avea si un sistem avansat de zoom in comparatie cu ceea ce ofera Samsung Galaxy S9, iar din moment ce intreaga lume incepe sa se invete cu realitatea augmentata, camerele vor fi bune si pentru asta.

Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Functia COPIATA de la Huawei

Samsung Galaxy S10 va avea trei senzori diferiti pentru camera tripla, insa e putin probabil ca ei sa aiba acelasi numar de megapixeli precum camera pe care o ofera Huawei P20 Pro in momentul de fata. Mai exact, e greu de crezut ca Samsung Galaxy S10 va avea un senzor de 40 de megapixeli in vreuna dintre camere, dimensiunea maxima pe care o speculeaza analistii fiind de doar 20 de megapixeli, ceea ce ar fi si foarte normal pentru un telefon.

“Samsung, which has a lower-than-expected demand for its latest Galaxy S9 lineup, will consider to equip its next premium phone with the triple cameras and a 3-D sensor to reinvigorate its smartphone business. The triple cameras, which allow consumers to take clearer and crisper pictures at different angles than single and dual peers and to use enhanced zoom features, can also be utilized for augmented reality solutions.”

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa permita si scanarea faciala in mai multa siguranta cu noua camera 3D frontala, iar aici Samsung va trebui sa implementeze un software foarte bun pentru a concura cu Face ID. Cei de la Huawei au anuntat ceva similar pentru Huawei P20 Pro, insa nu se compara cu ceea ce ofera Face ID, asa ca e foarte posibil ca Samsung Galaxy S10 sa fie primul smartphone Android care va copia intr-adevar tehnologiile Apple.

Samsung Galaxy S10 este zvonit pentru prezentare fie la CES 2019, in ianuarie, fie tot in februarie, la Mobile World Congress 2019, in functie de ceea ce va dori sa faca Samsung pentru a-si creste vanzarile. Samsung Galaxy S10 va avea multe componente noi oferite de catre cei de la Samsung, iar pretul noului telefon ar trebui sa fie pe masura asteptarilor tuturor, adica mai mare in raport cu cel al Samsung Galaxy S9.