iOS 12 este Folosit pe Foarte Multe iPhone, iPad, iPod Touch-uri

iOS 12 este Folosit pe Foarte Multe iPhone, iPad, iPod Touch-uri

iOS 12 a fost instalat pe un numar foarte mare de iPhone, iPad, si iPod Touch-uri din lumea intreaga pana in momentul de fata, Apple actualizand cifrele oficiale. Conform americanilor, iOS 12 a fost instalat pe 88% dintre toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile active la nivel global, ceea ce este o mare realizare.

Procentul de iPhone, iPad, si iPod Touch-uri care au instalat iOS 12 pana in momentul de fata ne arata iar faptul ca utilizatorii instaleaza actualizarile lasnate de Apple. Vorbim despre un procent cu care niciun producator de telefoane, sau alte tipuri de dispozitive electronice, se poate lauda pentru actualizarile sale.

Daca ar fi sa ne uitam la toate iDevice-urile lansate in ultimii 4 ani, procentul ajunge la 90%, semn ca dintre cei care au terminale active, unii au modele vechi pe care n-au vrut sa instaleze iOS 12. Avand in vedere ca ne aflam la cam o luna distanta de momentul in care iOS 13 va fi lansat pentru clientii din lumea intreaga, procentul e normal.

iOS 12 este Folosit pe Foarte Multe iPhone, iPad, iPod Touch-uri rata adoptie
Rata de adoptie a iOS 12 in august 2019.

In mod obisnuit, cei de la Apple raporteaza in aceasta perioada a anului cifre similare, deci probabil putina lume se mira de ceea ce vede in momentul de fata.