Samsung Galaxy Note 9 vs iPhone X Plus: Comparatie Design

Samsung Galaxy Note 9 si iPhone X Plus apar astazi intr-o comparatie care pune fata in fata design-urile celor doua noi smartphone-uri premium din 2018.

Samsung Galaxy Note 9 iPhone X Plus Comparatie Design

Samsung Galaxy Note 9 si iPhone X Plus sunt doua dintre cele mai asteptate telefoane ale celei de-a doua parti a anului 2018, iar zilele acestea am avut parte de foarte multe dezvaluiri in legatura cu ele. Atat design-ul Samsung Galaxy Note 9, cat si cel al iPhone X Plus au fost prezentate fie de accesorii, fie de schite preluate de la parteneri ai companiei Apple, iar asa avem ocazia de a afla in avans cum arata telefoanele inaintea lansarii oficiale.

Samsung Galaxy Note 9 si iPhone X Plus apar in comparatia de mai jos pentru a ni se arata in ce fel vom putea folosi un telefon cu ecran ce are diagonala de 6.4 inch, plus altul care vine cu o diagonala de 6.5 inch. Este surprinzator faptul ca Apple intentioneaza sa depaseasca Samsung in diagonala pe care o va oferi pentru iPhone X Plus, insa aici trebuie luat in calcul si decupajul care nu exista in Samsung Galaxy Note 9, sau alte telefoane ale coreenilor.

Samsung Galaxy Note 9 vs iPhone X Plus: Comparatie Design

Samsung Galaxy Note 9 vs iPhone X Plus Comparatie Design 1

 

Samsung Galaxy Note 9 si iPhone X Plus au design-uri diferite, coreenii inca mentinand margini pentru ecran, in timp ce pentru produsul Apple avem un ecran care acopera inclusiv marginile inferioare ale ecranului, desi are decupaj. Uitandu-ma la cele doua modele de telefoane, iPhone X Plus are ideea cea mai buna despre design-ul inovator al viitoarelor telefoane, decupajul fiind in plus, insa Samsung Galaxy Note 9 pare un telefon care face parte dintr-o generatie invechita.

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat de catre compania Samsung in luna august a acestui an, mai exact pe data de 9 august, in timp ce iPhone X Plus va fi pus in vanzare undeva prin septembrie, daca totul se desfasoara asa cum ar trebui. Samsung Galaxy Note 9 va fi cu mult mai ieftin decat iPhone X Plus in momentul in care va fi lansat, dar asta nu ar trebui sa mire pe nimeni, deoarece e arhicunscut faptul ca Apple vinde telefoane exagerat de scumpe.