Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, NOUL Design SCHIMBAT

Samsung GALAXY Note 9 are prezentat in exclusivitate noul design pe care compania Samsung l-a schimbat pentru anul 2018, iata cat de multumit vei fi de el.

Samsung GALAXY Note 9 NOUL Design SCHIMBAT

Samsung GALAXY Note 9 a avut aseara dezvaluit in exclusivitate noul design pe care compania coreeana intentioneaza sa il ofere pentru clientii din lumea intreaga, totul multumita unor schite preluate de la partenerii coreenilor. Vorbim despre un Samsung GALAXY Note 9 cu un design care are parte de niste modificari pe care nimeni nu le-a prezentat pana in prezent, insa multumita partenerilor corenilor aflam exact care sunt ele.

Samsung GALAXY Note 9 va arata exact precum Samsung GALAXY Note 8 in partea frontala, unde ecranul are margini la fel de groase, iar asta in contrast cu diversele zvonuri aparute pana acum. Chiar ieri dimineata ni s-a confirmat faptul ca Samsung GALAXY Note 9 nu va avea acele margini subtiri pe care le-am vazut in unele folii create, aparent, pentru noul telefon, deci multi si-au “luat gandul” de la aceasta schimbare pe care multa lume o astepta.

Samsung GALAXY Note 9 are totusi parte de o schimbare interesanta in carcasa, unde camera este pozitionata orizontal, iar butonul pentru citirea amprentelor este pozitionat chiar in mijlocul ei, dar undeva putin mai jos. Puteti vedea ca design-ul camerei pare sa fi fost usor “rafinat” in Samsung GALAXY Note 9, iar butonul pentru citirea amprentelor are o forma usor diferita, semn ca Samsung ar vrea totusi sa ofere unele schimbari macar pentru aceasta portiune.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, NOUL Design SCHIMBAT

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba dimensiunile de 161.9 x 76.3 x 8.8 mm, deci este extrem de apropiat de predecesorul sau cand vine vorba despre aceste specificatii, dar asta probabil ca nu mai mira pe cineva. Samsung GALAXY Note 9 are parte de putine schimbari importante de design, cei de la Samsung refuzand sa implementeze un decupaj in ecran, asa ca fac si ei ce pot pentru a le oferi oamenilor macar impresia ca s-a schimbat cate ceva pentru telefon.

Samsung GALAXY Note 9 a avut foart emulte noutati importante prezentate de-a lungul ultimelor saptamani, zvonurile anuntand noutati majore pentru telefon, insa desigur ca nimic din tot ceea ce a fost zvonit nueste oferit. Din pacate, Samsung GALAXY Note 9 va avea parte de schimbari interne mai importante in comparatie cu Samsung GALAXY Note 8, insa in ceea ce priveste design-ul noutatile nu vor fi chiar atat de mari, asa cum era de asteptat, din pacate.

Samsung GALAXY Note 9 a fost deja anuntat ca avand data de lansare de 9 august, compania coreeana dorind sa prezinte telefonul pentru lumea intreaga intr-o zi care sugereaza si numarul de model la care s-a ajuns. Samsung GALAXY Note 9 ar trebui deasemenea sa fie si mai scump decat Samsung GALAXY Note 8, insa deocamdata nu se stie care va fi diferenta de pret pentru ca niciun zvon nu a anuntat detalii despre aceasta schimbare.