Samsung GALAXY S10: PROTOTIP cu Design IREAL (FOTO)

Samsung Galaxy S10 are astazi prezentata o imagine a unui presupus prototip care prezinta un design ireal pentru telefonul pe care compania coreeana vrea sa il lanseze in 2019.

Samsung GALAXY S10 PROTOTIP Design IREAL

Samsung GALAXY S10 revine astazi in atentia noastra dupa ce o imagine cu un presupus prototip al viitorului smartphone ne arata un design ireal pentru un telefon de la care exista asteptari extrem de mari anul acesta. Puteti vedea mai jos ca vorbim despre un presupus prototip al Samsung GALAXY S10 care are ecran curbat, dar si margini aproape inexistente in partile superioara si inferioar a ecranului, ceva ce toata lumea ar vrea sa vada.

Samsung GALAXY S10, presupusul prototip, din aceste imagini nu are vreun senzor, sau vreo camera frontala, vizibili/la in imagine, deci daca design-ul este real, atunci vorbim despre o realizare uriasa pentru coreeni. Desigur ca exista optiunea de a avea senzorii scunsi sub ecran si de a scoate camera din carcasa Samsung GALAXY S10, asa cum am vazut la Oppo Find X, sau Vivo NEX, insa nimeni nu stie daca asta ar urma sa faca si Samsung.

Samsung GALAXY S10: PROTOTIP cu Design IREAL (FOTO)

Samsung GALAXY S10 PROTOTIP Design IREAL 1

Samsung GALAXY S10 nu a fost dezvaluit pana acum de vreo schita, sau de vreo alta imagine care  sa prezinte posibilul viitor design al telefonului celor de la Samsung, asa ca imaginea in sine e surprinzatoare. Legatura dintre telefonul din imagine, care ar putea fi doar un concept, si Samsung GALAXY S10 a fost facuta de leakerul ei prin denumirea Beyond, numele de cod folosit de catre Samsung pentru viitorul sau smartphone, care va fi lansat in 2019.

Samsung GALAXY S10 ar distruge concurenta pe piata smartphone daca va fi lansat cu acest design greu de imaginat ca fiind posibil pentru anul 2019, iar cei de la Samsung ar avea un avantaj major pe piata. Ca sa fiu complet sincer, ar fi extraordinar daca Samsung GALAXY S10 ar fi lansat cu un asemenea design, deoarece va pune presiune extrem de mare pe compania Apple sa lanseze modele si mai bune pentru iPhone anul viitor pentru noi.