Huawei si OnePlus: Anunt MAJOR pentru Smartphone-uri

Huawei si OnePlus au facut un anunt foarte important pentru piata smartphone, ambii producatori avand surprize extrem de interesante pentru lume.

Huawei OnePlus Anunt MAJOR Smartphone 349642

Huawei si OnePlus au uimit lumea intreaga ieri cu declaratii sperate care anunta faptul ca urmeaza sa lanseze, fiecare, primele telefoane care suporta tehnologia 5G pentru clienti, dar nu anul acesta, ci abia in 2019. Atat Huawei, cat si cei de la OnePlus, asteapta de la Qualcomm noile chip-uri Snapdragn 855, care vor avea suport pentru viitoarele retele 5G de ultima generatie, standardul fiind stabilit recent, deci in martie 2019 vor fi lansate si procesoarele.

Huawei si OnePlus au spus ca vor sa lanseze primele telefoane care au suport 5G, insa desigur ca o vor face separat, si desigur ca nu au solutii proprii, ci trebuie sa astepte dupa Qualcomm, la fel ca Samsung. Stim deja ca Samsung Galaxy S10 va fi lansat in primavara anului 2019 de catre compania Apple, insa daca Huawei are dreptate, atunci e putin probabil ca acest model sa aiba suport pentru retele 5G, deci si OnePlus va avea un mare avantaj.

Huawei si OnePlus: Anunt MAJOR pentru Smartphone-uri

Huawei si OnePlus sunt intotdeauna dornice sa implementeze cele mai noi tehnologii pentru clientii care le cumpara produsele, insa a o lua inaintea celor de la Samsung va fi destul de dificil. In fiecare an, cei de la Samsung au reusit sa implementeze in propriile smartphone-uri cele mai noi procesoare Qualcomm, iar in 2019 ar putea avea 5G in Samsung Galaxy S10 cu mult inainte ca Huawei si OnePlus sa poata oferi aceasta tehnologie noua.

“The release of the 5G mobile solutions will enable Huawei to launch 5G-enabled smartphones in June 2019. OnePlus CEO and founder Pete Lau said the company is working with US carriers, and that it aims to produce a 5G smartphone next year.”

Huawei si OnePlus sunt doar doi dintre marii producatori de smartphone-uri care vor implementa suport 5G in 2019, deoarece inclusiv Samsung, OPPO, Vivo, Sony, Google, si alte companii ar putea-o face, poate chiar si Apple. Acestea fiind spuse, iata ca incetul, cu incetul, lumea se pregateste de primele smartphone-uri 5G, desi retelele nu exista inca, iar Huawei si OnePlus ar putea surprinde cu suportul in produse, daca ii va ajuta si Qualcomm.