Noi Modele MacBook si iPad Inregistrate de Apple

Apple a inregistrat noi modele ale MacBook si iPad pentru lansare in perioada urmatoare in Europa, compania americana urmand a pune in vanzare modelele asteptate.

Noi Modele MacBook iPad Inregistrate Apple 350187

Apple a inregistrat cateva noi modele ale MacBook si iPad cu Comisia Economica Eurasiatica recent, acestea fiind dezvaluite pentru ca n-au fost protejate chiar atat de bine. In aceasta idee, noile produse ale companiei Apple au fost dezvaluite si vorbim despre 5 noi modele de MacBook-uri, plus inca alte 5 noi modele de tablete iPad, ambele tipuri de produse fiind asteptate.

Apple nu da de inteles in inregistrarile sale ce tipuri de produse vrea sa ofere, iar asta pentru ca doar numerele de cod ale produselor au fost inregistrate, dar chiar si asa vorbim despre noutati interesante. Noi modele ale MacBook Pro, MacBook Air si MacBook 12 inch sunt asteptate de cateva luni, in timp ce noi modele ale iPad Pro erau zvonite pentru lansare in toamna.

Noi Modele MacBook si iPad Inregistrate de Apple

Noi Modele MacBook iPad Inregistrate Apple 350187 1

Inca de la inceputul anului auzim ca Apple vrea sa lanseze un inlocuitor pentru MacBook Air, dar si tablete iPad Pro cu Face ID, asa ca aparitia acestor inregistrari nu e surprinzatoare. Totusi, de fiecare data cand Apple face inregistrari de acest gen pregateste lansarea noilor produse intr-o perioada destul de scurta de timp, deci s-ar putea sa vedem noile Mac-uri in vara.

Noile tablete iPad Pro vor fi lansate in toamna de catre compania Apple, deci nu le vom vedea pur si simplu listate in magazinul online, asa cum se intampla cu MacBook-urile. Pana in mometul lansarii efective a acestor produse vom afla cu siguranta exact ce vrea Apple sa ofere, insa n-ar trebui sa ne entuziasmam prea tare, cel putin nu deocamdata.