Samsung GALAXY S10 si iPhone 2018: Doua MARI Schimbari

Samsung GALAXY S10 si noile modele ale iPhone din anul 2018 vor aduce doua schimbari foarte mari pentru seria de telefoane vandute de Apple si Samsung.

Samsung GALAXY S10 iPhone 2018 MARI Schimbari 350475

Samsung GALAXY S10 si noi modele ale iPhone vor fi lansate in 2018 de catre companiile Apple si Samsung, iar pentru fiecare dintre cele doua serii vor exista cateva schimbari foarte importante de care vor avea parte clientii. Samsung GALAXY S10 va fi lansat in trei modele de catre compania Samsung, iar desi a fost anuntat si confirmat faptul ca un cititor de amprente urmeaza sa faca parte din serie incepand de anul acesta, ei bine, el nu va ajunge in toate.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un cititor de amprente implementat in ecran pentru doar doua dintre modelele seriei, adica doar cele mai scumpe dintre ele, in timp ce modelul mai ieftin va avea un cititor de amprente intr-un buton lateral. Diferenta mare pe care Samsung o face pentru modelele Samsung GALAXY S10 are la baza dorinta coreenilor de a vinde si un model suficient de ieftin incat sa poata fi cumparat de catre un numar mai mare de clienti.

Samsung Galaxy S10 si iPhone 2018: Doua MARI Schimbari

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor fi deasemenea puse in vanzare de catre compania Apple in cursul anului 2018, iar aici Apple va face si ea o schimbare importanta, eliminand 3D Touch din primul model. Desi aceasta tehnologie sta la baza multor functii pe care Apple le-a implementat pentru iOS, iata ca iPhone 9 urmeaza sa fie lansat fara ea, intr-o schimbare importanta de directie pentru americani, insa celelalte doua modele o vor avea in continuare.

iPhone 9 nu va avea un cititor de amprente in ecran, ci tot Face ID, iar eliminarea 3D Touch nu pare s afie facuta in ideea de a face loc pentru vreo alta functionalitate pe care americanii o vor oferi pentru clienti. Samsung GALAXY S10 va fi lansat abia in prima parte a anului 2019, in timp ce noile modele ale iPhone vor fi lansate in toamna, deci Apple va resimti prima impactul eliminarii unei functii pe care multi clienti o folosesc zilnic.