Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Functia MAJORA CONFIRMATA

Samsung GALAXY S10 are in mod oficial confirmata o functie extrem de importanta, presedintele diviziei mobile a Samsung facand anuntul in cursul acestei zile.

Samsung GALAXY S10 OFICIAL Functia MAJORA CONFIRMATA 351104

Samsung GALAXY S10 are o functie extrem de importanta anuntata pentru implementare anul viitor, iar astazi presedintele diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, a facut un anunt extrem de important cu privire la oferirea sa din 2019. Mai exact, Samsung GALAXY S10 a fost anuntat ca fiind pregatit pentru a avea un cititor de amprente integrat in ecran, dar DJ Koh a afirmat astazi ca nu va exista un modul optic integrat in viitorul model de telefon.

Samsung GALAXY S10 nu va avea un cititor de amprente optic integrat de catre compania Samsung, DJ Koh anuntand ca asta s-ar putea intampla abia peste 2 ani de zile, noul telefon urmand a avea o alta solutie integrata. Samsung GALAXY S10 va avea cititor de amprente integrat in ecran, conform lui DJ Koh, deci aceasta functionalitate este confirmata oficial de catre omul care conduce compania, asa ca nu trebuie sa mai existe intrebari cu privire la asta.

Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Functia MAJORA CONFIRMATA

Samsung GALAXY S10 ar putea avea integrat un cititor de amprente bazat pe unde ultrasonice, acestea fiind concentrate pe portiunea de ecran in care ar trebui plasat degetul pentru scanarea amprentei. Tehnologia in sine este testata de mai bine de un an de zile de catre diversi producatori, iar pana acum nu s-a spus ce fel de tehnologie va folosi Samsung GALAXY S10 pentru cititorul de amprente de sub ecran, asa ca anuntul de azi e 100% bun.

Samsung GALAXY S10 va aduce prin acest cititor de amprente de sub ecran o functionalitate pe care telefoane ca Vivo NEX o ofera chiar de anul acesta, ele fiind foarte apreciate de catre cei care au testat telefoanele. Samsung GALAXY S10 este programat pentru a fi prezentat de catre compania Samsung in cadrul Mobile World Congress 2019 din luna februarie a anului viitor, dar pana atunci e posibil sa aflam multe dintre noutatile sale, chiar in mod oficial.

5 COMENTARII

  1. Cred ca nu ai inteles bine – cititorul optic ar fi putut fi adoptat in urma cu doi ani deja, dar Samsung a considerat ca nu ofera o experienta buna. Deci vor veni cu alt tip de cititor , probabil ultrasonic.
    Vivo ofera cititor optic , deci Samsung va veni cu alta tehnologie, sustin ei – mai buna.

  2. “DJ Koh anuntand ca asta s-ar putea intampla abia peste 2 ani de zile”
    DJ Koh anunțând ca asta s-ar fi putut întâmpla de acum 2 ani. Vezi ca ai tradus altceva.

  3. Mai conteaza? 🙂 câinii latră, blogul merge, bine ca nu a tradus “Uimitor, știre URIAȘĂ de ultima ora, noua functie grozava, afla cand va fi lansată, ce impact MAJOR va avea asupra tuturor , ATENȚIE totusi, vedeti cine ne împărtășeste parerea sa” etc etc, pentru mai multe exemple a se vedea oricare dintre titlurile urmatoareleor 10 stiri