Prima Pagina Instagram Instagram a Implementat Functia pe care o Asteptai

Instagram a Implementat Functia pe care o Asteptai

Instagram a implementat ieri o noua functie in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, ea aducand o schimbare pe care multa lume o astepta.

Instagram Implementat Functia Asteptai

Instagram a implementat o noua functie in aplicatia pentru iPhone si Android zilele trecute, compania americana oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a vedea daca prietenii lor sunt activi in platforma. Instagram a avut ceruta de ceva vreme aceasta noua functie de catre utilizatorii din lumea intreaga, iar acum toata lumea se poate bucura de ea.

Instagram afiseaza de astazi cate un punct verde in dreptul fiecarui utilizator din platforma pentru a ne arata cand o persoana este activa, sau nu, la fel ca la Facebook Messenger, de exemplu. Instagram a implementat aceasta functionalitate in diverse sectiuni din cadrul aplicatiei, atat in cea pentru mesaje directe, cat si in altele din aplicatie.

Instagram a Implementat Functia pe care o Asteptai

Instagram Implementat Functia Asteptai 1

Instagram permite doar vizualizarea de informatii privind statusul prietenilor care ne urmaresc, sau doar a persoanelor cu care am vorbit prin functia de trimitere directa a mesajelor. In aceasta idee, nu vom vedea inforamtii privind statusul tuturor persoanelor, deci daca cineva nu va urmareste, nu veti sti daca este online, sau offline, in cadrul platformei.

“When your friends are active on Instagram, you’ll see a green dot next to their profile picture in various spaces within the app, including the Direct inbox and your friend list when you share a post from feed. You will only see status for friends who follow you or people who you have talked to in Direct. You can easily hide your own status and turn off the ability to see when your friends are active in your settings.”

Instagram permite deasemenea blocarea posibilitatii de a vedea daca suntem online, sau nu, un buton special in sectiunea de setari permitand dezactivarea acestei functii a aplicatiei. Desigur ca asta va bloca inclusiv posibilitatea de a vedea si daca alte persoane din platforma sunt, sau nu, active, asa ca trebuie sa stiti ca exista “consecinte” pentru dezactivarea sa.