iPhone X a fost cel mai BINE VANDUT Smartphone in T2 2018

iPhone X a fost cel mai bine vandut model de smartphone in T2 2018, compania Apple confirmand acest lucru, iar afirmatia este valabila inclusiv la nivel global.

iPhone X BINE VANDUT Smartphone T2 2018

iPhone X a fost cel ai bine vandut smartphone in T2 2018, pentru al doilea trimestru fiscal la rand, cei de la Apple avand in continuare parte de atentia oamenilor din lumea intreaga in ceea ce priveste produsele proprii. iPhone X ramane in topul preferintelor clientilor Apple, iar desi analistii spuneau ca seria iPhone 8 e cea mai bine vanduta de pe planeta, iata ca Apple confirma ca iPhone X e mai bine vandut, deci are si la nivel global cel mai mari vanzari.

iPhone X a fost doar unul dintre modelele de telefoane iPhone care au inregistrat vanzari foarte bune in T2 2018, compania Apple spunand ca baza activa de utilizatori a crescut cu un procent de peste 10% in acest trimestru fiscal. Incasarile generat de catre iPhone au crescut cu 20% fata de T2 2017, iar asta multumita doar iPhone X, compania Apple afirmand si ca mai multi utilizatori Android au ales telefoanele sale in comparatie cu T2 2017.

iPhone X a fost cel mai BINE VANDUT Smartphone in T2 2018

iPhone X este privit de catre multi ca un esec pentru compania Apple, insa in realitate telefonul continua sa aiba vanzari foarte bune la nivel global, mai ales ca acum e disponibil si cu reduceri ceva mai mari. Partea buna pentru cei de la Apple este ca acest pret mai mare pentru iPhone X creste nu doar incasarile generale, ci si profitul castigat de pe urma vanzarilor de telefoane, iar asta va tine mereu compania americana deasupra competitiei.

“The iPhone X continued to be the most popular iPhone during the quarter. iPhone had a very strong quarter. Revenue was up 20 percent year-over-year, and the active install base grew by double digits, driven by switchers, first-time smartphone buyers, and our existing customers. iPhone X was the most popular iPhone in the quarter once again, with a customer satisfaction score of 98 percent according to 451 Research.”

iPhone X nu a ajutat compania Apple in lupta cu Huawei, chinezii reusind in premiera sa intreaca Apple in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri, ceva ce multi nu asteptau pana cel mai devreme in cursul anului viitor. In ciuda acestui lucru, nu trebuie trecut cu vederea faptul ca Apple a reusit sa faca un telefon foarte scump, si sa-l vanda in cantitati foarte mari, ceva ce niciun alt producator nu a reusit, asa ca iPhone X va fi un motiv bun pentru altii sa vanda produse scumpe.