Logitech POWERED incarca mai USOR iPhone 8 si iPhone X

0

Logitech POWERED incarca USOR iPhone 8 iPhone X

Logitech POWERED este un nou incarcator wireless pentru telefoanele iPhone 8 si iPhone X, care a fost dezvoltat in colaborare cu Apple, conform celor d ela Logitech. Avand in vedere ca ofera posibilitatea de incarcarea wireless pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, el permite in acelasi timp si folosirea telefoanelor in timp ce acestea se incarca.

Logitech POWERED este un produs certificat in programul MFi, Made for iPhone, al celor de la Apple, deci are si un pret pe masura, mai exact 80 de euro in Romania. In acesti bani primiti un produs care ar trebui sa incarce iPhone 8, iPhone 8 Plus, si iPhone X la capacitatea maxima de a primi energie, adica 7.5W, sau cel putin asta cred, pentru ca in comunicatul de presa nu se mentioneaza asta.

“Încărcarea iPhone-ului este mai simplă și eficientă

cu Logitech POWERED

Noua soluție de încărcare wireless pentru iPhone oferă posibilitatea de a încărca și utiliza telefonul simultan

LAUSANNE, Elveția și NEWARK, California7 august 2018Logitech lansează Logitech POWERED, un suport pentru încărcare wireless, proiectat în colaborare cu Apple, destinat telefoanelor iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, care facilitează încărcarea și folosirea simultană a dispozitivului. POWERED permite o poziționare convenabilă a telefonului, indiferent dacă se încarcă în modul portret sau landscape.

POWERED face ca vizionarea unui videoclip, citirea unei rețete, ținerea evidenței notificărilor sau comunicarea prin aplicația FaceTime să fie ceva ușor de realizat datorită poziționării confortabile a iPhone-ului în timpul încărcării. Suportul în formă de U are o textură cauciucată și păstrează telefonul stabil chiar și cu o carcasă de protecție cu grosime de până la 3 mm pentru a fi în siguranță pe toată durata încărcării. Având certificare Qi și fiind optimizat pentru iPhone, POWERED are un sistem integrat de protecție împotriva supraîncălzirii care ajută la reglarea temperaturii.

LED-ul poziționat deasupra suportului confirmă faptul că telefonul se încarcă și se află ascuns în spatele telefonului, astfel încât lumina să nu distragă atenția utilizatorilor. POWERED completează stilul iPhone-ului potrivindu-se cu ușurință în orice cameră, acasă sau la birou.

Preț și disponibilitate

Logitech POWERED va fi disponibil începând cu luna august 2018 pe Logitech.com și în magazinele Apple la un preț recomandat de 79,99 Euro.”