Huawei: ANUNT URIAS cu MATE 20 si GALAXY Note 9

Huawei a facut un anunt foarte important privind seria Mate 20 si Samsung GALAX Note 9, compania chinezeasca avand surprize majore pregatite pentru clienti.

13

Huawei ANUNT MATE 20 GALAXY Note 9

Huawei a facut un anunt foarte important privind seria MATE 20, dar si Samsung GALAXY Note 9, compania chinezeasca intrandu-si tot mai bine in rolul de producator plasat pe pozitia a doua in topul global. Compania Huawei a profitat de lansarea GALAXY Note 9 pentru a face un nou anunt important privind seria Mate 20, luand in ras “noutatile” pe care compania coreeana le-a anuntat pentru telefonul sau, si anuntand un upgrade mai important pentru viitoarea sa serie.

Huawei a publicat imaginea de si anuntul de mai jos pe contul de Twitter al companiei in cursu zilei de ieri, compania chinezeasca dand de inteles ca are pregatite schimbari importante pentru seria Mate 20 in comparatie cu GALAXY Note 9. Cei de la Huawei dau de inteles ca ar putea avea schimbari pentru design-ul telefoanelor din seria Mate 20, separat de cele pentru componentele interne, iar asta in conditiile in care pentru Samsung GALAXY Note 9n-am prea vazut asta.

Huawei: ANUNT URIAS cu MATE 20 si GALAXY Note 9

Huawei ANUNT MATE 20 GALAXY Note 9 1

Huawei da de inteles deasemenea ca urmeaza sa faca un upgrade si pentru camerele pe care le va oferi in eria Mate 20, compania chinezeasca aducand in discutie imbunatatirile pe care le-a oferit deja pentru Huawei P20 Pro. Nu stim deocamdata daca Samsung GALAXY Note 9 intrece Huawei P20 Pro in ceea ce priveste calitatea camerei, dar chiar daca va fi asa, cei de la Huawei vor lansa o alta imbunatatire majora pentru seria Mate 20 in toamna.

“We took a leap when we launched the #HuaweiP20Pro, we’re all about real upgrades that will make a difference everyday like a triple lens camera with 40mp, 5x zoom and much more. Imagine what will come next…”

Huawei a anuntat deja oficial ca Mate 20 Pro va vei cu o baterie de cam 4400 mAh, iar indirect am aflat si ca un sistem mai bun de incarcare rapida urmeaza sa fie deasemenea oferit de catre chinezi. Mai mult decat atat, Huawei va integra un nou chip Kirin 980 in viitoarea serie, impreuna cu mai multa memorie RAM, probabil ecrane mai bune, si alte noutati importante pe care le vom afla in curand.