Twitter iti recomanda oameni pe care sa NU ii mai Urmaresti

Twitter a inceput sa le recomande oamenilor persoane pe care ar trebui sa inceteze sa le mai urmareasca in cadrul retelei de socializare.

Twitter recomanda oameni NU Urmaresti

Daca mai folosesti Twitter in Romania, atunci s-ar putea sa iti fie afisate recomandari precum cea din imaginea de mai jos, care iti recomand sa te lipsesti de anumite persoane. Cei de la Twitter au pornit un unou program care are menirea de a ii ajuta pe oameni sa renunte sa mai urmareasca anumite conturi care, aparent, nu le-ar aduce vreun beneficiu.

Twitter a afirmat ca aceasta noua recomandare este facuta pentru oamenii care vor sa imbunatateasca intr-o anumita masura calitatea continutului vizibil in cadrul aplicatiei. Pentru ei vor fi facute recomandari care sa-i ajute as evite sa urmareasca anumite persoane cu care nu interactioneaza in mod frecvent, deci teoretic nu au nevoie de informatiile lor.

Twitter iti recomanda oameni pe care sa NU ii mai Urmaresti

Twitter recomanda oameni NU Urmaresti 1

Conform companiei americane, un test a fost desfasurat pe un numar foarte restrans de utilizatori pentru a se vedea in ce masura ar avea logica lansarea acestei functii pentru oameni. Twitter are de ceva vreme recomandari care sa-i ajute pe oameni sa descopere conturi noi pe care sa le urmareasca, insa acum merge in sens invers, si face recomandari contrare.

“We know that people want a relevant Twitter timeline. One way to do this is by unfollowing people they don’t engage with regularly. We ran an incredibly limited test to surface accounts that people were not engaging with to check if they’d like to unfollow them.”

Twitter incearca sa se reinventeze intr-o anumita masura cu functii de acest gen, incercand sa le redea oamenilor control asupra continutului pe care-l vad, nu ca nu l-ar avea oricum. In ce masura va avea succes o asemenea functie este greu de spus, dar cred ca vor exista oameni care vor fi interesati sa incerce aceste recomandari ale Twitter.