OnePlus Pregateste Lansarea unui Produs IMPORTANT

OnePlus pregateste lansarea unui produs important in perioada urmatoare, chinezii avand planuri foarte mari cu privire la viitorul smartphone-urilor sale.

OnePlus Lansarea Produs IMPORTANT

OnePlus pregateste lansare aunui produs important la inceputul anului viitor, compania chinezeasca dezvaluindu-si planul cu multe luni inainte, insa deocamdata nimeni nu stie exact despre ce este vorba. Cei de la OnePlus au publicat un teaser in cursul acestei zile, si dezvaluie faptul ca pe data de 15 ianuarie 2019 urmeaza sa anunte un nou produs important, insa in momentul de fata nimeni nu stie clar despre ce fel de produs este vorba.

Foarte multa lume se astepta ca OnePlus sa faca un anunt cu privire la posibila lansare a OnePlus 6T, insa nici vorba de asa ceva, chinezii parand sa aiba cu totul altceva in proces de dezvoltare in momentul de fata. Se speculeaza ca OnePlus 6T ar urma sa fie lansat atunci in SUA, dupa ce va fi lansat in China undeva prin octombrie – noiembrie, insa aceste planuri sunt teoretice deocamdata, iar asta pentru ca nu exista informatii privind data de lansare a acestui smartphone.

OnePlus Pregateste Lansarea unui Produs IMPORTANT

OnePlus 6T a fost confirmat pentru lansare de catre cei de la T-Mobile, ca o premiera pentru SUA, insa nimeni nu stie sigur care ar fi data de lansare, desi sunt vehiculate cateva zile, insa niciuna nu pare a fi serioasa. OnePlus 6T urmeaza totusi sa fie cu doar putin mai scump decat modelul actual, si ar trebui sa aduca o serie de imbunatatiri, insa minore, pentru ca aceasta a fost intotdeauna strategia chinezilor privind aceasta serie de telefoane.

Daca OnePlus 6T nu va fi anuntat pe 15 ianuarie, atunci e foarte posibil ca primul smartphone 5G a celor de la OnePlus sa fie anuntat, mai ales ca la CES 2019 sunt asteptate multe prezentari de telefoane cu aceasta tehnologie. OnePlus nu are nimic anuntat pentru CES 2019, iar dupa evenimentul acesta nu se fac de obicei anunturi foarte importante privind noi modele de smartphone-uri, asa ca ramane de vazut ce vor anunta chinezii.