iPhone X este PREA IEFTIN, Spune Warren Buffet

iPhone X este prea ieftin in ommentul de fata, conform celebrului investitor Warren Buffet, el spunand ca Apple ar trebui sa creasca pretul telefonului sau premium.

iPhone X PREA IEFTIN Warren Buffet

iPhone X este prea ieftin pentru ceea ce ofera, conform lui Warren Buffet, unul dintre cei mai cunoscuti investitori din lume, si unul dintre cei care are investitii extrem de mari in actiuni ale companiei Apple. Desi iPhone X costa 1000 de dolari, Warren Buffet sustine ca pretul sau este cu mult prea mic fata de experienta pe care o ofera pentru oameni, acesta fiind un telefon pe care oamenii isi traiesc vietile in fiecare zi, iar din acst motiv pretul de vanzare ar trebui sa fie mult mai mare.

iPhone X a fost in toamna anului trecut cel mai scump smartphone dedicat publicului larg, insa de atunci piata s-a mai “aglomerat” si au aparut alte modele competitoare care costa cam la fel. Warren Buffet spune ca existenta concurentei este motivul principal din cauza caruia compania Apple nu va creste pretul iPhone XS, unele zvonuri spunand chiar ca modelul cu ecran cu diagonala de 5.8 inch ar urma sa fie chiar mai ieftin decat iPhone X, ceea ce nu e greu de imaginat.

iPhone X este PREA IEFTIN, Spune Warren Buffet

iPhone X este un smartphone foarte popular in continuare fiind cateva luni bune in topul celor mai bine vandute smartphone-uri, desi este foarte scump, iar Warren Buffet il apreciaza desi nu foloseste un telefon inteligent. iPhone X a ajutat compania Apple sa stabileasca noi recorduri de incasari, desi vanzarile n-au crescut substantial in ultimele trimestre fiscale, pretul mediu de vanzare al iPhone-urilor crescand deasemenea in ultima perioada.

“It’s got competition so you can’t push the price, but in terms of its utility to people and what they get for a thousand dollars… you can have a dinner party that would cost that, and here this is, and what it does for you, it’s incredible. I have a plane that costs me a lot, maybe a million dollars a year or something of the sort. If I used the iPhone — I use an iPad a lot — if I used the iPhone like all my friends do, I would rather give up the plane.”

Compania detinuta de catre Warren Buffet a cumparat actiuni care insumeaza 5.1% din totalul celor emise de catre compania Apple, deci are tot interesul ca iPhone X sa fie in atentia lumii cat mai mult. Probabil putini oameni ii impartasesc sentimentul ca iPhone X este mult prea ieftin fata de ceea ce ofera, insa asta conteaza mai putin, deoarece Apple decide ce preturi aplica pentru telefoanele sale, indiferent care sunt impresiile oamenilor despre produsele sale.