Huawei MATE 20: Noi IMAGINI cu o UNITATE REALA

Huawei MATE 20 este prezentat astazi in noi imagini, o unitate reala fiind pozata iarasi pentru a dezvalui schimbarile pe care le vor oferi chinezii pentru noi.

Huawei MATE 20 IMAGINI UNITATE REALA

Huawei MATE 20 este prezentat astazi in noi imagini, o unitate reala pozata in China fiind in centrul atentiei, impreuna cu poze ale panourilor frontale care urmeaza sa fie folosite pentru seria de telefoane. Huawei MATE 20 pare sa aiba confirmata camera tripla pe care cei de la Huawei o vor folosi pentru noul smartphone, insa chiar sub ea este vizibil si un cititor de amprente, deci nu exista intentia ca el sa fie intregrat in ecran, precum in cazul seriei Pro.

Huawei MATE 20 Pro a fost pozat zilele trecute la IFA Berlin 2018, telefonul fiind folosit de catre o persoana care il testeaza pentru compania Huawei, iar in cazul sau nu este vizibil vreun cititor de amprente in carcasa. Aceasta va fi una dintre marile diferente dintre versiunile standard ale Huawei MATE 20 si cele Pro, insa e interesant de vazut ca va fi folosita o camera tripla pentru ambele modele, ceva ce foarte multi clienti vor aprecia cu siguranta.

Huawei MATE 20 IMAGINI UNITATE REALA 1

Huawei MATE 20: Noi IMAGINI cu o UNITATE REALA

Huawei MATE 20 si modelul Pro au prezentate ceea ce par a fi panourile frontale care urmeaza sa fie integrate in noile telefoane, cel din stanga fiind pentru primul, cel din dreapt apentru al doilea. S-ar parea ca Huawei MATE 20 nu ar avea o camera frontala duala, ci standard, in timp ce Huawei MATE 20 Pro va avea una duala, probabil pentru functii avansate de recunoastere faciala, insa e posibil ca panoul din stanga sa fie de fapt pentru versiunea Lite.

Huawei MATE 20 IMAGINI UNITATE REALA 2

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba un chip Kirin 980 integrat, ecranul modelului standard putand fi de 6.3 inch, si al celui Pro de 6.9 inch, noua camera tripla urmand a avea senzori de 20 de megapixel, 12 megapixeli, si 8 megapixeli. Seria Huawei MATE 20 ar urma sa fie prezentata oficial in data de 16 octombrie, desi modelul Lite poate fi deja precomandat din unele magazine, celelalte modele nefiind deocamdata disponibile pentru noi.

5 COMENTARII

  1. Telefon pt Ciolan pt a coda..va dati seama ce codare face el pe telefon…hahaah
    200$ pe an as oferi pt asa ceva
    Prefer pe cei ce fac codare pe mac ca un profesionist

  2. Mare pacat sa strici o serie de telefoane destul de populara cu un notch. Telefoanele celor de la Samsung sunt singurele care se mai diferentiaza ca si design, restul decupatelor inclusiv Ip X arata exact la fel.

  3. Nici eu nu sunt atras de decupajul de tip iphone x dar nici de edge,degetele se apasă acciddntal pe laterale(pe S6 edge am experimentat asta)și nu oferă avantaje,mai ales scăpat de pământ.,refer inca ecranele normale…fara edge și breton