Huawei MATE 20 Pro: iPhone XS ii va fi cu MULT SUPERIOR

Huawei MATE 20 Pro va fi inferior telefonului iPhone XS, iar asta pentru ca intreaga serie Huawei Mate 20 va avea ceva mai slab decat ce va oferi compania Apple.

Huawei MATE 20 Pro iPhone XS MULT SUPERIOR

Huawei MATE 20 Pro va fi inferior iPhone XS intr-o privinta extrem de importanta, noi informatii aparute in cursul acestei zile dand de inteles ca Huawei nu a gasit o solutie pentru a ajunge compania Apple din urma. Mai exact, un prim test de performante pentru noul chip Kirin 980, care va fi inclus in Huawei MATE 20 Pro, arata faptul ca puterea de procesare este chiar mai mica decat cea a iPhone X, deci va fi inferioara celei ce va fi oferita de catre iPhone XS.

Huawei MATE 20 Pro are in imaginea de mai jos prezentata puterea de procesare care urmeaza sa fie oferita de catre noul chip Kirin 980, iar dupa cum puteti foarte usor vedea, diferenta fata de iPhone X este minora, dar in minus. iPhone XS este anuntat a veni cu un spor de performante de cam 20% fata de iPhone X, deci Huawei MATE 20 Pro va fi cu 20% mai incet fata de noul telefon al Apple, cel putin in ceea ce priveste puterea de procesare.

Huawei MATE 20 Pro: iPhone XS ii va fi cu MULT SUPERIOR

Huawei MATE 20 Pro iPhone XS MULT SUPERIOR 1

Huawei MATE 20 Pro nu va fi totusi inferior celorlalte telefoane Android care vor avea noul chip Qualcomm Snapdragon 855, Samsung GALAXY S10 numarandu-se printre ele, asa ca din acest punct de vedere chinezii pot sta linistiti. Totutsi, iPhone XS va fi principalul telefon cu care Huawei MATE 20 Pro se va duela pe piata in aceasta toamna, iar daca puterea de procesare va fi inferioara, atunci e foarte posibil ca si testele de performante din lumea reala sa arate aceeasi poveste.

Huawei MATE 20 Pro ar putea avea totusi implementat acel software folosit de catre Huawei pentru a trisa in testele de performante, dar in utilizarea obisnuita se va vedea adevarul in comparatie cu ceea ce va oferi iPhone XS. Huawei MATE 20 Pro va fi lansat pe 16 octombrie de catre compania Huawei, la mai bine de o luna in urma iPhone XS, asa ca abia prin noiembrie ar trebui sa vedem primele comparatii in performante intre cele doua telefoane.