Huawei MATE 20 Pro: PREMIERA UIMITOARE pentru Noul Ecran

Huawei MATE 20 Pro vine cu o premiera neasteptata pentru ecran. Huawei MATE 20 Pro a fost gandit pentru a le oferi clientilor ceva ce nu sperau sa aiba.

Huawei MATE 20 Pro PREMIERA Ecran

Huawei MATE 20 Pro are confirmat astazi faptul ca va avea o rezolutie mare pentru ecranul urias pe care compania Huawei intentioneaza sa il integreze in produsul sau, ceva ce este extrem de important. Daca pana acum telefoanele celor de la Huawei au avut rezolutii 1080p, sau apropiate, pentru ecranele telefoanelor premium, iata ca incepand cu seria Huawei MATE 20 Pro acest lucru se va schimba, telefonul urmand a avea rezolutie QHD+.

Huawei MATE 20 Pro are in premiera implementata o rezolutie de 3120 x 1440 pixeli pentru al sau ecran, aceasta fiind cea mai mare oferita pana acum de catre chinezi, mai mare si decat cea a Samsung GALAXY S9. Ecranul urmeaza sa aiba o rata de aspect de 18.7:9 multumita acestei rezolutii mari, Huawei MATE 20 Pro urmand a fi un monstru care va oferi 498 pixeli per inch, densitatea fiind mai mica de 500 din cauza diagonalei de 6.9 inch pentru ecran.

Huawei MATE 20 Pro: PREMIERA UIMITOARE pentru Noul Ecran

Huawei MATE 20 Pro PREMIERA Ecran 1

Huawei MATE 20 Pro va avea o rezolutie foarte mare pentru ecran, insa “fratele” sau mai mic, Huawei MATE 20 va avea o rezolutie de doar 2244 x 1080 pixeli pentru o diagonala de 6.3 inch. Este normal ca Huawei MATE 20 Pro sa aiba o rezolutie mai mare in comparatie cu modelul standard din moment ce o diferenta foarte mare va exista si intre preturile ceor doua modele de telefoane, costurl de achizitie mai mare trebuind sa vina si cu unele beneficii.

Huawei MATE 20 Pro va avea un nou chip Kirin 980 pentru a sustine aceasta rezolutie mare, 6/8 GB de memorie RAM urmand a fi deasemenea integrati pentru a facilita folosirea aplicatiilor din Android. Huawei MATE 20 Pro a fost anuntat in mod oficial pentru lansare pe data de 16 octombrie, o conferinta urmand a fi organizata la Londra de catre chinezi, asteptarile fiind foarte mari de la el multumita evolutiei excelente in vanzari a seriei anterioare.