Prima Pagina Camera Samsung, Apple si LG pregatesc Camere UIMITOARE pentru Telefoane

Samsung, Apple si LG pregatesc Camere UIMITOARE pentru Telefoane

Samsung, Apple si LG pregatesc noi camere uimitoare pentru telefoanele pe care le vor lansa, toate cele trei companii avand planuri foarte mari.

1

Samsung, Apple LG pregatesc Camere UIMITOARE Telefoane

2019 va fi un an extrem de interesant din punct de vedere al camerelor pentru telefoane, iar asta pentru ca Apple, Samsung si LG pregatesc schimbari majore pentru camerele ce vor fi folosite in viitoarele lor telefoane. Conform unor surse din cadrul companiilor cu care colaboreaza Apple, Samsung, si LG, cei trei producatori intentioneaza sa implementeze camere triple pentru telefoanele care vor fi lansate in 2019 pe piata, asa cum a facut deja Huawei.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in martie cu o camera tripla pentru cel putin modelul cu ecranul cel mai mare, Apple va integra acelasi lucru in telefoanele iPhone care vor fi lansate in toamna, iar LG nu se va lasa mai prejos. Camerele triple au fost facute populare de catre cei de la Huawei, care au si demonstrat ca ele pot fi utile in telefoane mobile, iar acum Apple, Samsung si LG vor sa integreze camere similare pentru telefoanele proprii.

Samsung, Apple si LG pregatesc Camere UIMITOARE pentru Telefoane

Implementarea camerelor triple pentru telefoane urma sa vina mai devreme, sau mai tarziu, fie ca o facea Huawei, sau o facea alt producator de telefoane, iar cum decupajul a fost copiat, asta se va intampla si cu aceasta idee. Desigur ca Samsung, Apple si LG vor avea fiecare cate ceva “inovator” pentru camera tripla pe care o vor implementa pentru utilizatorii proprii, insa e greu de spus ce anume pot oferi diferit fata de ceea ce are deja compania Huawei.

“Most major smartphone makers, including Samsung Electronics, Apple and LG Electronics, are reportedly preparing to roll out smartphones fitted with three rear-facing camera modules in a bid to step ahead in the premium segment. If a single-lens camera module costs, say, US$10 per unit to produce, then the dual- and triple-lens camera modules cost US$30 and US$50, respectively.”

Samsung si LG isi produc singure camerele pe care le folosesc in telefoane, in timp ce Apple va cumpara de la Sony, cel mai probabil, senzorii de imagine pe care ii va folosi in camerele triple pentru iPhone. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat in martie cu o camera tripla, telefoane de la LG urmand a veni cu ceva similar tot prin acea perioada, insa Apple isi va lansa telefoanele abia prin toamna, asa cum face si in acest moment.

Articolul anteriorHuawei MATE 20 Pro: PREMIERA UIMITOARE pentru Noul Ecran
Urmatorul articoliPhone XS, Max si iPhone 9 au fost Listate la PRECOMANDA in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.