iPhone XS, Max si iPhone 9 au fost Listate la PRECOMANDA in Romania

iPhone XS, iPhone XS Max si iphone 9 au fost listate la precomanda in Romania astazi, iata care sunt preturile neoficiale si magazinul care le va vinde.

iPhone XS, Max iPhone Listate PRECOMANDA Romania

iPhone 9, iPhone XS si iPhone XS Max au fost listate pentru precomanda in Romania de catre un cunoscut magazin online, dar nu pentru seriozitatea de care a dat dovada de-a lungul timpului. In aceasta pagina aveti toate modelele iPhone 9, iPhone XS si iPhone XS Max care au fost puse spre precomanda in momentul de fata in tara noastra, desigur fara vreo urma publica de pret, ei obligand oamenii sa se inregistreze pentru a le afla, dar preturile oficiale vor fi aproape de ele.

iPhone 9, iPhone XS si iPhone XS Max sunt listate cu denumirile care au fost zvonite pana acum pentru lansare, dar pentru ca magazinul nu are vreo legatura cu Apple, nu are de unde sa stie care sutn denumirile finale. Acest magazin pune in fiecare an spre precomanda noile modele ale iPhone, dar de obicei dupa conferinta de lansare, insa anul acesta a furat startul, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca ar trebui sa-i evitati cu desavarsire.

iPhone XS, Max si iPhone 9 au fost Listate la PRECOMANDA in Romania

iPhone XS, Max iPhone Listate PRECOMANDA Romania 1

iPhone 9, iPhone XS si iPhone XS Max vor fi disponibile oficial pentru precomanda in Romania, cel mai probabil, in data de 21 septembrie, adica atunci cand va avea loc lansarea oficiala in SUA si alte tari. Magazinul care listeaza acum iPhone 9, iPhone XS si iPhone XS Max pentru precomanda ca incerca sa cumpere unitati din SUA si sa le livreze in Romania in zilele dinaintea lansarii oficiale, dar in trecut multi clienti au fost sever dezamagiti.

iPhone 9, iPhone XS si iPhone XS Max sunt vandute la preturi cuprinse intre 5399 si 6999 LEI de catre acest magazin, care in trecut a cerut plata in avans pentru precomenzi, dar nu a livrat la timp, si a dezamagit multa lume. NU va recomand sa precomandati de la ei vreun model al iPhone 9, iPhone XS si iPhone XS Max, mai ales ca nu se stie daca Apple va lansa vreun model cu 512 GB spatiu de stocare, asa ca a plati in avans pentru asa ceva e ilogic.