Samsung GALAXY S10: DEZAMAGIREA ce va ALUNGA Fanii

Samsung GALAXY S10 este anuntat a fi pregatit pentru lansare cu o mare dezamagire care ar putea alunga unii dintre fanii ce asteapta cu nerabdare lansarea sa.

Samsung GALAXY S10 DEZAMAGIREA ALUNGA Fanii

Samsung GALAXY S10 este cel mai asteptat model nou de smartphone pe care compania Samsung se pregateste sa-l lanseze pe pietele din intreaga lume undeva la inceputul anuli viitor, conform celor mai recente zvonuri. Pana acum am aflat ca Samsung GALAXY S10 va fi vandut in trei modele distincte, ca va avea o camera tripla, si ca va veni cu noi chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820, plus conectivitate 5G din partea companiei Samsung.

Samsung GALAXY S10 ar putea avea si o camera frontala 3D integrata de catre cei de la Samsung, insa se pare ca inca nu exista schimbari majore de design pregatite de catre coreeni pentru aceste modele. Un cunoscut leaker de informatii despre telefoane mobile sustine ca in Samsung GALAXY S10 nu a fost facuta deocamdata vreo schimbare majora de design in raport cu seria Samsung GALAXY S9, deci e posibil ca in final sa nu fie oferit asa ceva de Samsung.

Samsung GALAXY S10: DEZAMAGIREA ce va ALUNGA Fanii

Samsung GALAXY S10 nu va adopta un decupaj in ecran,a sa cum s-a intamplat cu majoritatea telefoanelor Android lansate de catre chinezi pana acum, insa ar putea oferi o camera frontala 3D, si un cititor de amprente. Daca nu va fi integrata o camera frontala 3D, atunci Samsung ar putea reduce substantial marginile ecranului Samsung GALAXY S10 in partile inferioara/superioara, dar carcasa ar putea ramane neschimbata, ceea ce ar fi o problema pentru unii.

Samsung GALAXY S10 are nevoie si de schimbari de design pentru a fi atractiv pentru clienti, iar ele trebuie sa fie substantiale, altfel Samsung va avea cu acest telefon aceleasi probleme pe care le are acum cu modelele actuale. Desigur ca implementarea acestor schimbari depinde exclusiv de cei de la Samsung, iar daca pana acum nu le-au facut, e greu de spus in ce masura Samsung GALAXY S10 va putea fi schimbat pana in martie 2019, cand va fi lansat.