Samsung este mai Inovatoare decat Compania Apple

Samsung Inovatoare Apple

Samsung este prezentata intr-un nou studiu ca fiind mult mai inovatoare decat compania Apple, plasarea coreenilor inaintea americanilor fiind bazata pe numarul de brevete de inventie inregistrate. Conform studiului, in 2018 a fost acordat in SUA brevetul de inventie cu numarul 10 milioane, iar pentru a-l celebra s-a facut un studiu cu cele mai inovatoare companii din 2017.

Apple s-a plasat pe pozitia a 11-a in acest top, cu doar un loc in urma celor de la Samsung, fara a se spune efectiv si cate brevete de inventie a inregistrat fiecare companie in parte. Cei de la IBM apar pe prima pozitie, compania avand in general foarte multe brevete de inventie inregistrate anual, portofoliul sau generand si sume impresionante.

Samsung este mai Inovatoare decat Compania Apple

Samsung Inovatoare Apple 1

Samsung apare pe pozitia a 11-a cu una dintre divizii, insa grupul este plasat pe pozitia a doua, dupa IBM, si inaintea celor de la Canon, Intel, sau LG, coreenii fiind foarte inovatori. Qualcomm, Google, Microsoft, si TSMC sunt deasemenea companii mai inovatoare decat Apple, americanii reusin totusi sa-i intreaga pe cei de la Huawei, plasati pe pozitia a 20-a.

Apple inregistreaza anual foarte multe brevete de inventie, investind miliarde de dolari in cercetare si dezvoltare, insa tehnologiile noi nu ajung chiar imediat in produsele lor. Apple investeste de mult timp bani in cercetare si dezvoltare, insa roadele muncii au inceput sa se vada abia de prin 2010, cand au inceput sa aiba mare succes cu telefoanele iPhone.