iOS 12 a fost SPART, da Sperante pentru o Solutie de Jailbreak

iOS 12 a fost spart folosind un exploit care a permis obtinerea de drepturi de administrator, si ar putea duce la o solutie de jailbreak pentru iPhone.

ios 12 spart jailbreak

iOS 12 a fost spart de catre hackeri si folosind un exploit descoperit de catre ei s-a reusit obtinerea de privilegii de administrator pentru sistemul de operare al celor de la Apple. Puteti vedea in clipul video de mai jos o confirmare a faptului ca iOS 12 a fost complet explotat de catre hackeri pentru a obtine privilegii ce le permit sa controleze total sistemul de operare.

iOS 12 a fost prezentat chiar zilele trecute, de catre un cercetator in securitate informatica, cu faptul ca are masuri de securitate suplimentare implementate de Apple. Aceste masuri de securitate ar ingreuna exploatarea si dezvoltarea solutiilor de jailbreak, insa iata ca lucrurile nu sunt chiar atat de grele cand stii ce faci, si ai ce iti trebuie pentru procedura.

iOS 12 a fost SPART, da Sperante pentru o Solutie de Jailbreak

Separat de aceasta confirmare a faptului ca iOS 12 a fost complet exploatat de catre cei care au exploit-ul, alte date nu exista, nici privind posibila lansare a unei solutii de jailbreak. In general, de fiecare data cand se descoperita noi exploit-uri pentru o versiune majora a iOS exista sperante pentru solutii de jailbreak, insa ele nu apar chiar atat de repede precum ne-am dori.

iOS 12 va fi lansat de catre compania Apple saptamana viitoare pentru iPhone si iPad, iar desi o solutie de jailbreak va fi lansata, deocamdata nu se stie cand s-ar putea intampla asta. Acestea fiind spuse, in momentul in care o solutie de jailbreak va fi lansata pentru iOS 12 va voi anunta, insa trebuie sa aveti mai multa rabdare deocamdata.