Huawei MATE 20 PRO va COPIA Samsung GALAXY S9

Huawei MATE 20 PRO va copia Samsung GALAXY S9, dar si iPhone X, noul model de smartphone urmand a aduce o serie de schimbari extrem de interesante pentru clienti.

Huawei MATE 20 PRO COPIA Samsung GALAXY S9

Huawei MATE 20 PRO va copia Samsung GALAXY S9, nu doar iPhone X, imaginea unei machete de mai jos, daca este reala, parand sa confirme faptul ca noul model de smartphone al chinezilor va lua cate eva de la mai multe telefoane populare. In imaginea de mai jos puteti vedea deja ca Huawei MATE 20 PRO are un decupaj aproape identic cu cel al iPhone X, insa separat de asta se vede deasemenea faptul ca marginile ecranului seamana extrem de bine cu ceea ce exista in Samsung GALAXY S9.

Huawei MATE 20 PRO are deasemenea in partea inferioara a ecranului o margine mult mai subtire, asa cum vedem la Samsung GALAXY Note 9, deci sunt combinate elemente de design de la mai multe telefoane. Desi Huawei MATE 20 PRO nu va avea un ecran cu diagonala de 6.9 inch, asa cum s-a spus initial, ci unul cu ecran de diagonala de 6.3 inch, in baza design-ului pe care-l vedem acum, e destul de clar ca va fi foarte interesant pentru clienti.

Huawei MATE 20 PRO va COPIA Samsung GALAXY S9

Huawei MATE 20 PRO COPIA Samsung GALAXY S9 1

Huawei MATE 20 PRO urmeaza sa fie lansat de catre compania Huawei cu o camera frontala 3D, cel mai probabil inclusiv cu un sistem de recunoastere faciala similar Face ID, plus o camera tripla in carcasa. Mai mult decat atat, Huawei MATE 20 PRO urmeaza sa aiba deasemenea un cititor de amprente integrat in ecran, compania Huawei intentionand sa le ofere clientilor motive serioase sa-i cumpere noile modele de telefoane, care arata ca iPhone X si Samsung GALAXY S9.

Huawei MATE 20 PRO urmeaza sa concureze cu iPhone XS in aceasta toamna pe piata, iar pentru a avea succes, cei de la Huawei par sa fie de parere ca e nevoie sa copieze si iPhone X, si Samsung GALAXY S9. Teoretic, Huawei MATE 20 PRO care copiaza ambele modele de telefoane concurente ar trebui sa fie un adevarat “hit”, insa desigur ca totul depinde foarte mult si de cum va fi primit smartphone-ul de catre clientii din alte zone decat China.