iPhone XS, XR si Max: LIVE, Apple LANSEAZA Azi Telefoanele

iPhone XS, XR si Max au astazi lansarea LIVE din campusul Apple Park din Cupertino, conferinta programata de catre compania Apple incepand la ora 20:00.

iphone xs xr max live

iPhone XS, XR si Max vor fi lansate astazi de catre compania Apple, noile modele de telefoane ale celor din Cupertino fiind pregatite pentru a fi prezentate in cadrul unei conferinte care va avea loc incepand cu ora 20:00, ora Romaniei. Acestea nu vor fi singurele produse pe care Apple ar trebui sa le lanseze astazi, deoarece separat de iPhone XS, XR si Max cei de la Apple ar urma sa prezinte Apple Watch 4, un posibil MacBook, noi tablete iPad Pro, AirPower, si poate AirPods 2, sau o versiune a AirPods cu carcasa noua.

iPhone XS, XR si Max vor fi, desigur, in centrul atentiei lumii intregi, iar asta deoarece toti asteapta cu nerabdare sa cumpere aceste noi modele de telefoane de la cei din Cupertino, foarte mult interes existand in jurul lor. Apple a lucrat la acest noi modele in ultimul an, iar conform celor mai recente zvonuri, seria iPhone XS, XR si Max urmeaza sa aduca multe noutati in interior, nu pentru design, dar si preturi foarte bune in raport cu cele ale iPhone X.

iPhone XS, XR si Max: LIVE, Apple LANSEAZA Azi Telefoanele

Live Blog LIVE iPhone XS lansare Apple
 

iPhone XS, XR si Max vor avea conferinta de lansare transmisa in direct in aceasta seara de catre compania Apple pentru toti cei interesati, fie ca detin produse ale sale, sau detin produse de la companii concurente. Oricine va putea urmari astazi conferinta pentru lansarea iPhone XS, XR si Max direct de pe website-ul Apple, in anumite conditii, sau direct de pe Twitter, cei din Cupertino transmitand in premiera evenimentul pentru a fi urmarit mai usor.

“This stream is best experienced on an iPhone, iPad, or iPod touch using Safari on iOS 10 or later; a Mac using Safari on macOS Sierra 10.12 or later; or a PC using Windows 10 and Microsoft Edge. Streaming to Apple TV via AirPlay requires an Apple TV (2nd generation or later) with the latest Apple TV software or tvOS. Other platforms may also be able to access the stream using recent versions of Chrome or Firefox (MSE, H.264, and AAC required).”

iPhone XS, XR si Max va avea conferinta de prezentare inceputa la ora 20:00, insa diseara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a afla toate noutatile legate de evenimentul celor de la Apple. Pentru a fi la curent cu toate noutatile legate de iPhone XS, XR si Max va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro in iDevice-urile voastre, si sa va abonati la notificarile push pentru Android, sau desktop, pentru a afla in timp real noutatile importante.