Samsung GALAXY X: OFICIAL, LANSAREA e AMANATA

Samsung GALAXY X are in mod oficial anuntat faptul ca lansarea este amanata in comparatie cu ceea ce credeam pana in prezent, iata care sunt noile planuri.

Samsung GALAXY X LANSARE AMANATA

Samsung GALAXY X are astazi noi detalii furnizate de catre compania coreeana privind lansarea care urmeaza sa aiba loc pentru primul smartphone pliabil al coreenilor, dar din pacate ele sunt dezamagitoare. Desi saptamana trecuta presedintele diviziei mobile a companiei Samsung a anuntat ca in noiembrie urmeaza sa fie lansat Samsung GALAXY X, se pare ca afirmatiile sale au fost interpretate gresit de catre cei care i-au luat interviul in SUA.

Samsung GALAXY X nu va fi lansat in noiembrie de catre cei de la Samsung, compania intentionand doar sa anunte cateva detalii in legatura cu noul smartphone pliabil, insa separat de asta nu va fi facut altceva. Asta inseamna ca lansarea Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba loc tot undeva prin 2019, poate chiar la inceputul anului, dupa CES 2019, insa punerea efectiva in vanzare ar putea avea loc ceva mai tarziu, planurile coreenilor parand sa fie cu totul altele decat cele crezute initial.

Samsung GALAXY X: OFICIAL, LANSAREA e AMANATA

Samsung GALAXY X ar putea avea unele specificatii anuntate de catre compania coreeana prin noiembrie, insa ea spune ca telefonul este inca in proces de dezvoltare si nu e pregatit pentru a fi pus in vanzare. Samsung inca vrea sa fie prima pe piata care lanseaza un smartphone pliabil, iar Samsung GALAXY X ar putea intra in productie in luna noiembrie, dar data de efectiva de lansare ramane a fi anuntata de catre coreeni, cel mai probabil in 2019.

“Samsung has dismissed the rumors, saying the company’s official stance has not been confirmed yet. However, it acknowledged that more details of the foldable phone could be announced at the event, as it is approaching completion of the development. We will have more to say about the phone under development by that time, probably some details about specifications.”

Samsung GALAXY X este foarte asteptat de catre toata lumea in baza tuturor asteptarilor pe care le-a creat compania Samsung pana acum pentru noul sau telefon, asa ca ar trebui sa fie atat de grozav precum este prezentat. Samsung GALAXY X urmeaza sa si coste minim 1500 de dolari cand va fi lansat, asa ca ar trebui sa fie bun, altfel Samsung risca sa fie ostracizata pentru lansarea unui telefon scump care ofera o experienta de utilizare ce e inferioara asteptarilor.