Benchmark: iPhone XS si iPhone XS Max aduc o MARE DEZAMAGIRE

iPhone XS si iPhone XR au dezvaluita o prima mare dezamagire de catre primele teste de performante care au fost facute pentru noile telefoane ale companiei Apple.

iphone xs benchmark iphone xr

iPhone XS si iPhone XR apar astazi in primele presupuse teste de performante, care ne prezinta si o mare dezamagire cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere cele doua noi modele de telefoane ale Apple. iPhone XS si iPhone XR au prezentate in aceste teste de performante scoruri mai mici decat cele obtinute pana in prezent de catre iPhone X in teste, desi primul are mai multa memorie RAM decat al doilea, ceea ce ar trebui sa aduca un bonus substantial.

iPhone XR obtine pentru noul procesor din chip-ul A12 un scor de 4754 de puncte in testul single-core, iar pentru testul multi-core un scor de 9367 de puncte, primul finid superior iPhone X, al doilea fiind inferior. Apple a anuntat ca noul chip A12 va oferi performante cu 15% mai bune pentru nucleele puternice ale procesorului, si cu pana la 40% mai bune pentru cele pentru functii nu prea complexe, deci per total ar trebui sa avem macar 15% spor in performante.

 

Benchmark: iPhone XS si iPhone XS Max aduc o MARE DEZAMAGIRE

iPhone XS test performante

iPhone XS ne arata in testul sau ca acest lucru nu va fi oferit, pentru scorul single-core fiind obtinuta o valoare foarte apropiata de cea a iPhone XR, insa in cazul testului multi-core scorul ajunge la 10.266 puncte, la fel ca al iPhone X. iPhone XS are totusi confirmat faptul ca vine cu 4 GB de memorie RAM, iar asta va conta foarte mult pentru tinerea aplicatiilor deschise in fundal, si n-ar trebui sa mai fie intrecut de catre telefoanele Android.

 

iPhone XS ar trebui sa ramana peste telefoanele Android in performantele pentru puterea de procesoare, insa iPhone XR va fi intrecut atat de Qualcomm Snapdragon 855, cat si de Huawei Kirin 980. Sincer, imi vine foarte greu sa cred ca iPhone XS nu va avea in realitate un scor de macar 12.000 de puncte in testul multi-core pentru procesor, si macar 5000 de puncte in testul single-core, dar desigur ca exista oricand sansa sa gresesc serios.