Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Design NOU Anuntat

Samsung GALAXY S10 are in mod oficial anuntat un design nou de catre presedintele companiei coreene, iata ce a avut acesta de spus in legatura cu noul telefon.

Samsung GALAXY S10 design nou

Samsung GALAXY S10 are confirmata in mod oficial o schimbare majora pentru design chiar de catre presedintele diviziei mobile a companiei Samsung, DJ Koh, cel care a tot anuntat multe noutati in ultima perioada. Samsung GALAXY S10 este unul dintre cele doua telefoane foarte importante, si foarte asteptate, pe care compania Samsung le va lansa in urmatoarea jumatate de an, asteptarile fiind extrem de mari pentru ele.

Samsung GALAXY S10 are o schimbare importanta de design anuntata de catre DJ Koh in urma numeroaselor speculatii conform carora cei de la Samsung nu s-ar prea grabi sa ofere schimbari semnificative pentru aspectul telefonului. Pentru a mai linisti putin Apple, cei de la Samsung anunta prin vocea presedintelui diviziei mobile ca Samsung GALAXY S10 nu va fi chiar atat de banal precum spera unii dintre competitori, ceea ce este un lucru foarte bun.

Samsung GALAXY S10 va avea o schimbare semnificativa pentru design-ul general, indiferent ce anume inseamna asta, iar in mod teoretic, fanii companiei ar trebui sa aiba in fata ceva diferit fata de ce au tot vazut in ultimii 3 ani. Samsung GALAXY S10 are nevoie de un upgrade serios pe partea de design, avand in vedere ca seria Samsung GALAXY S9 a avut vanzari sub asteptari, partial si pentru ca nu au existat modificari din aceasta privinta.

Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Design NOU Anuntat

Samsung GALAXY S10 design nou 1

Samsung GALAXY S10 nu are noutati detalii cu privire la marile schimbari de design care vor fi oferite pentru telefon, insa presedintele DJ Koh a anuntat deasemenea si ca vor fi oferite noi culor interesante pentru telefon. V-am spus inca din cursul zilei de ieri ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie disponibil intr-o serie de culori noi care vor fi superioare celor oferite de catre compania Huawei pentru telefoanele din seria P20 in primavara.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea un cititor de amprente integrat in ecran, acesta fiind anuntat drept cel mai bun implementat vreodata intr-un smartphone, tehnologia ultrasonica fiind folosita in el. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie deasemenea disponibil cu o camera tripla din partea companiei Samsung, noi chip-uri din seria Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820 urmand a fi folosite pentru performante imbunatatite.

Samsung GALAXY S10 este in momentul de fata anuntat ca fiind pregatit pentru lansare undeva in cursul primaverii anului 2019, cel mai probabil in urma unei prezentari ce va avea lo in cadrul Mobile World Congress 2019. Samsung GALAXY S10 va fi vandut in trei versiuni distincte de catre compania Samsung, insa deocamdata nu se stie clar cat anume va costa fiecare model in parte, si cand vor fi lansate cele trei modele de telefoane mobile.