iOS 12: Iata CATE iPhone si iPad il au Instalat

iOS 12 a fost lansat pe 17 septembrie, dar iata cata lume si-a facut intr-adevar curaj pentru a instala aceasta actualizare in iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 12 CATE iPhone iPad Instalat

iOS 12 a fost lansat luni de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar in primele 48 de ore un numar destul de mic de utilizatori a decis sa faca actualizarea. Mai exact, doar 10% dintre toti utilizatorii de iPhone, iPad, si iPod Touch-uri din lumea intreaga, situatia fiind mult mai proasta decat in cazul iOS 11, sau chiar a iOS 10, lansat in 2016.

Daca iOS 12 a avut nevoie de 48 de ore pentru a fi instalat de 10% din baza totala de utilizatori de iDevice-uri, iOS 11 a avut nevoie de doar 24 de ore, iar intr-un an baza de utilizatori nu s-a dublat. Asta sugereaza faptul ca mai putina lume este interesata de instalarea iOS 12 decat a fost anul trecut de iOS 11, iar asta in ciuda laudelor multiple, si a imbunatatirilor.

iOS 12: Iata CATE iPhone si iPad il au Instalat

iOS 12 CATE iPhone iPad Instalat 1

iOS 12 este o versiune a iOS care este infinit mai buna decat iOS 10, sau iOS 11, in primele zile dupa instalare, insa problemele mari pe care le-a avut Apple in trecut inca tin oamenii la “distanta”. Lumea nu mai e la fel de dornica sa faca actualizarile importante pentru ca ele in trecut vedeau cu probleme mari, dar acum nu se intampla aceeasi sitautie.

iOS 12 este o actualizare pe care multa lume ar trebui sa o ia in considerare pentru instalare, iar asta pentru ca aduce doar lucruri bune, cu foarte putine probleme raportate. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca iOS 12 sa stabileasca un record in ceea ce priveste rata de adoptie in randul iPhone, iPad, si iPod TOuch, dar iata ca situatia sta exact invers.

4 COMENTARII