Samsung GALAXY X a RAMAS fara RIVAL in 2018

Samsung GALAXY X a ramas fara rival in anul 2018, noul smartphone pliabil al companiei Samsung fiind pregatit pentru lansare fara vreo concurenta anuntata.

Samsung GALAXY X rival 2018

Samsung GALAXY X a ramas fara un rival care sa-i concureze functiile noi oferite de catre telefonul pliabil, noul model de smartphone fiind anuntat pentru prezentare in 2018, si o posibila lansare la final de an, sau inceput de 2019. Samsung GALAXY X avea anuntat ca rival un prim smartphone pliabil de la compania Huawei, insa dupa cum am aflata stazi, chinezii nu prea mai intentioneaza sa lanseze un asemenea model pana in vara anului 2019.

Samsung GALAXY X a avut procesul de dezvoltare accelerat de catre compania Samsung din cauza faptului ca Huawei a anuntat ca vrea sa lanseze un smartphone pliabil in 2018, iar totul pare sa fi fost de bun augur. Desi cei de la Samsung s-au grabit sa dezvolte Samsung GALAXY X pentru lansare in 2018, iata ca acum motivatia principala a disparut, dar telefonul este oricum aproape pregatit pentru lansare, deci in final ei vor avea de castigat din asta.

Samsung GALAXY X a RAMAS fara RIVAL in 2018

Samsung GALAXY X a avut initial lansarea anuntata pentru anul 2019, apoi s-a grabit procesul, pentru ca acum sa se spuna ca de fapt lucrurile ar putea reveni la forma initiala, din moment ce Huawei si-a anulat planurile de lansare pentru 2018. Samsung GALAXY X a avut in 2017 lansarea programata pentru 2018, dar problemele cu software-ul smartphone-ului pliabil au convins compania Samsung se se gandeasca mai serios cu privire la termenul de lansare.

Samsung GALAXY X a fost laudat in ultimele luni de catre Samsung ca fiind pregatit pentru a fi adus in atentia clientilor, iar acum nu ramane decat sa vedem prezentarea noului smartphone, si functiile pe care le va aduce. Teoretic, Samsung GALAXY X ar trebui sa ajunga pe piata in decembrie 2018, sau ianuarie 2019, in functie de cum va fi finalizata versiunea speciala a Android care va fi folosita in el, dar cum Huawei a iesit din “joc”, n-ar fi surprinzator ca Samsung sa mai amane iar lansarea.