Samsung GALAXY Note 9 Ramane REGE in fata iPhone XS

Samsung GALAXY Note 9 este considerat in continuare cel mai bun smartphone de catre experti, in detrimentul iPhone XS, insa iata in ce privinte este inferior.

Samsung GALAXY Note 9 rege iphone xs

Samsung GALAXY Note 9 este considerat in continuare a fi cel mai bun smartphone existent pe piata, desi iPhone XS si iPhone XS Max au fost lansate, sau cel putin asta este parerea expertilor de la Consumer Reports. Avand ocazia de a testa iPhone XS si iPhone XS Max dupa lansare, cei de acolo au ajuns la concluzia ca noile telefoane ale Apple sunt foarte bune, insa nu suficient de bune pentru a fi recomandate in defavoarea Samsung GALAXY Note 9.

Samsung GALAXY Note 9 nu are performante la fel de bune precum iPhone XS si iPhone XS Max, insa telefonul coreenilor are o autonomie mult mai buna decat produsele lansate de catre compania Apple, conform expertilor. Mai exact, Samsung GALAXY Note 9 obtine 29 de ore de autonomie in testul lor, in timp ce iPhone XS obtine 24.5 ore de autonomie, iar iPhone XS Max obtine 26 de ore de autonomie, cu 3 mai putin, desi are o baterie cu 850 mAh mai mica.

Samsung GALAXY Note 9 Ramane REGE in fata iPhone XS

Samsung GALAXY Note 9 este prezentat deasemenea ca avand o camera mai slaba decat seria iPhone XS, expertii spunand ca Apple a facut imbunatatiri minore si suficiente din aceasta privinta, dar acelasi lucru a fost sesizat de cam toata lumea. Samsung GALAXY Note 9 este laudat deasemenea pentru ca se incarca mult mai repede, i doar 105 minute, in timp ce iPhone XS are nevoie de 195 de minute, iar iPhone XS Max 210 minute, deci pana la dublu, si dublu.

“In our testing, the iPhone XS lasted 24.5 hours, and the Max made it to 26 hours. That’s a big step up from the iPhone X’s 19.5-hour performance and puts the new iPhones up there with this year’s marathon-running Samsung phones in our ratings. In particular, our testers admired the clarity and resolution of the still photos, which give the iPhone cameras a slight edge over those of Apple’s chief rival, Samsung. The Samsung Galaxy phones lag behind a little. But that doesn’t mean by any stretch of the imagination that their image quality is poor.”

Samsung GALAXY Note 9 nu are o camera la fel de buna precum iPhone XS si iPhone XS Max, in mod surprinzator, expertii spunand ca telefoanele Apple sunt usor mai bune in materie de calitate a pozelor. In final, Samsung GALAXY Note 9 este mai rezistent, fiind distrus dupa 100 de lovituri pe o suprafata dura, seria iPhone XS rezistand doar la 50, iar asa telefoanele Apple obtin 82 de puncte in teste, in timp ce telefonul coreenilor obtine 83, diferenta fiind infima.