Prima Pagina Huawei Huawei MATE 20: LIVE VIDEO STREAM de la LANSARE

Huawei MATE 20: LIVE VIDEO STREAM de la LANSARE

Huawei MATE 20 live video stream de la lansare este disponibil direct din Londra, acolo unde are loc evenimentul pentru prezentarea noilor telefoane.

0

Huawei MATE 20 LIVE VIDEO STREAM 359505

Huawei MATE 20 este o serie de telefoane care va fi prezentata incepand cu ora 16:00 in direct de la Londra, compania Huawei dezvaluind pentru lumea intreaga noutatile pregatite pentru telefoanele sale. Vorbim despre trei modele de telefoane care fac parte din seria Huawei MATE 20, unul standard, unul Pro, si unul X, ultimul fiind dedicat gamerilor.

Huawei MATE 20 are deja in vanzare unul dintre modele, cel Lite, acesta fiind oferit de catre parteneri ai companiei Huawei inca de acum cateva saptamani, iar acum vor veni si restul. Majoritatea noutatilor seriei Huawei MATE 20 au fost deja dezvaluite de catre diverse persoane multumita multitudinii de informatii care au fost oferite de catre parteneri ai companiei.

Huawei MATE 20: LIVE VIDEO STREAM de la LANSARE

Huawei MATE 20 va permite vizualizarea lansarii in direct prin live video stream de oriunde de pe planeta, iar daca va era dor sa auziti o engleza stalcita, acum e ocazia.

Articolul anteriorSAMSUNG GALAXY Note 9: Vanzari mai MICI decat NOTE 8
Urmatorul articolCIA, NSA si Pentagonul au o Serioasa PROBLEMA de Securitate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.