SAMSUNG GALAXY Note 9: Vanzari mai MICI decat NOTE 8

Samsung GALAXY Note 9 are parte de vanzari mai mici decat seria Note 8 a companiei coreene, dar usor mai bune decat ale esecului numit GALAXY S9.

SAMSUNG GALAXY Note 9 vanzari 359502

Samsung GALAXY Note 9 a atins in Coreea de Sud vanzari de 1 milion de unitati in 54 de zile din momentul lansarii pe piata locala, cu 6 zile mai greu decat a fost necesar in cazul telefonului Samsung GALAXY Note 8. Diferenta de 6 zile sugereaza faptul ca vanzarile sunt mai proaste pentru SAMSUNG GALAXY Note 9 decat predecesorul sau, iar asta era de asteptat, avand in vedere ca schimbarile au fost putine in comparatie cu modelul lansat in vara anului 2017.

Samsung GALAXY Note 9 a reusit totusi sa inregistreze vanzari mai bune decat seria Samsung GALAXY S9, care a avut nevoie de 60 de zile pentru a ajunge la 1 milion de noutati, deci exista totusi si o parte buna a situatiei. Din pacate pentru cei de la Samsung, niciunul dintre telefoanele importante lansate in 2018 n-a avut succes, atat Samsung GALAXY S9, cat si Samsung GALAXY Note 9 venind fara schimbari majore in compartie cu modelele anterioare.

SAMSUNG GALAXY Note 9: Vanzari mai MICI decat NOTE 8

Samsung GALAXY Note 9 nu are raportate cifre de vanzari si pentru alte zone, insa e greu de crezut ca situatia e diferita, mai ales ca in Coreea de Sud se vand initial si cele mai multe unitati dintre cam toate tarile. Daca acolo lucrurile merg prost, atunci e clar ca si in alte tari se intampla aceeasi situatie, Samsung GALAXY Note 9 venind pe piata inainte ca iPhone XS Max sa fie lansat, iar asta a afectat cu siguranta vanzarile seriei in comparatie cu cea anterioara.

“Samsung has sold 1 million Galaxy Note 9 devices in South Korea 54 days after sales began, down on the preceding Galaxy Note 8 which hit the same number in 48 days. The Galaxy S9, launched earlier this year, hit 1 million sales in Samsung’s homeland within 60 days.”

Samsung GALAXY Note 9 este un telefon bun, care ar trebui sa fie in atentia oricaror persoane care sunt interesate sa cumpere un smartphone de calitate, insa exista si alte alternative mai atractive, in special de la Apple si Huawei. Avand in vedere ca iPhone XS Max a fost lansat, Google Pixel 3 XL va ajunge in curand in magazine, iar Huawei MATE 20 Pro e deasemenea in proces de lansare, viitorul Samsung GALAXY Note 9 se anunta a fi destul de similar cu ceea ce am vazut pana acum.