Huawei: Mate 20, 20 Pro si 20X in PRIMA IMAGINE

Huawei Mate 20, 20 Pro si 20X apar astazi intr-o prima imagine care ne arata noua serie de telefoane pe care chinezii o vor lansa in cursul acestei zile.

Huawei mate 20 pro 359465

Huawei are astazi dezvaluita o prima imagine in care toate cele trei modele de telefoane pe care le va prezenta astazi apar unul langa celalant, mai exact Mate 20, 20 Pro si 20X, asa ca vedeti in avans ce veti primi. Imaginea de mai jos ne arata de la astanga spre dreapta, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20, si Huawei Mate 20X, primele doua avand ecranele de aceeasi diagonala, ceva ce pana acum compania Huawei nu a prea facut pentru seriile sale de telefoane.

Huawei a ales sa integreze o camera frontala duala doar in modelul Pro al seriei sale, acelasi model fiind singurul si cu ecranele curbate spre marginea carcasei, avand un design similar cu cel al iPhone X si Samsung GALAXY S9. Desi cei de la Huawei au ales sa implementeze ecrane de aceeasi diagonala pentru modelul standard si Pro din seria Mate 20, e destul de clar la o simpla privire care dintre cele doua telefoane este mai interesant si merita cumparat.

Huawei: Mate 20, 20 Pro si 20X in PRIMA IMAGINE

Huawei imagine mate 20 20 pro 20x 359465 1

Huawei a ales deasemenea si un ecran de diagonaa foarte mare pentru telefonul Mate 20X, acesta fiind gandit pentru gaming, iar ecranul de 7.2 inch va fi perfect pentru cei care se joaca foarte mult in fiecare zi. Design-ul celor trei modele de telefoane din seria MATE 20 pe care Huawei le va lansa astazi au design-uri destui de similare, dar si specificatiile ar trebui sa fie similare, atat in ceea ce priveste camerele, cat si procesorul, memoria RAM, sau spatiul de stocare.

Huawei se pregateste sa anunte intreaga serie de telefoane Mate 20, 20 Pro si 20X in cursul urmatoarelor ore, totul fiind transmis in direct din Londra de catre chinezi pe masura ce noutatile sunt anuntate. Huawei va cere si preturi care incep de la 800 de euro pentru modelele Mate 20 si 20 Pro, insa deocamdata nu se stie si cat ar urma sa coste modelul 20X, desi ar trebui sa fie destul de scump, asa ca ramane sa vedem ce va fi anuntat diseara.