Cel mai SUBTIRE Smartphone din Lume iti Incape in Portofel

KY-O1L este cel mai subtire smartphone din lume, el avand dimensiuni atat de mici incat poate fi introdus si intr-un portofel de catre cel care-l foloseste.

smartphone subtire KY-O1L 359735

KY-O1L este cel mai subtire smartphone din lume, si da, iti incape in portofel, daca ai suficient spatiu pe langa carduri, buletin, si “teancurile” de bani pe care le “ascunzi” pe acolo. In clipul video de mai jos aveti prezentat acest nou smartphone lansat in Japonia, KY-O1L fiind incredibil de mic pentru functionalitatea pe care o ofera, grosimea fiind ceva de invidiat.

KY-O1L are o grosime de doar 5.3mm, da ati citit bine, doar 5.3mm si ofera functii similare cu cele ale unui smartphone Android ieftin, ruland chiar si acest sistem de operare. Vorbim despre un smartphone cu grosime de doar 5.3mm, lungime de 9.1mm si grosime de 5.5mm, deci are dimensiuni destul de apropiate de cele ale unei carti de identitate emisa de catre autoritatile din Romania.

Cel mai SUBTIRE Smartphone din Lume iti Incape in Portofel

KY-O1L are un ecran cu diagonala de 2.8 inch pe care afiseaza imagini, o greutate de doar 47 de grame, si desigur ca ofera suport pentru cartele nanoSIM, acestea fiind singurele suficient de mici pentru a fi introduse in el. Pe de alta parte, KY-O1L  ofera conectivitate 4G de pana la 100 Mbps, si are o baterie de 380 mAh care-i sustine functionalitatea, deci nu va avea autonomie extraordinara.

KY-O1L nu are o camera pentru poze, si nici acces la vreun magazin de aplicatii, iar asta in conditiile in care costa nu mai putin de 300 de dolari in Japonia, un pret foarte mare pentru un asemenea produs. Pe de alta parte, cei care vor sa aiba un telefon care sa poata fi ascuns cu usurinta probabil vor fi tentati sa cumpere un asemenea dispozitiv, el fiind acum vandut doar in China.