Huawei. Planul SURPRIZA Anuntat pentru Europa

Huawei. Un plan complet neasteptat a fost anuntat de catre presedintele companiei pentru Europa, iata ce spera sa faca producatorul chinez pe continent.

Huawei magazine

Huawei. Al doilea cel mai mare producator de telefoane la nivel global are un plan foarte indraznet de a deveni numarul unu, iar acesta implica si preluarea unei strategii care a avut succes la alte companii. Mai exact, Huawei a deschis recent primul sau magazin european la Milano, iar presedintele Richard Yu a ajuns la concluzia ca acesta nu este suficient pentru a creste substantial vanzarile si a intrece intr-adevar compania Samsung, asa cum si-au propus coreenii.

Huawei. In aceasta idee, compania planuieste sa deschida inca nu mai putin de 10 magazine in Europa pentru a-si face “simtita prezenta” in randul europenilor care cumpara tot mai multe telefoane de la producator. In momentul de fata cei de la Huawei au doar magazinul de la Milano deschis in Europa, insa initiativa de a deschide si alte magazine va aduce compania aproape de cei de la Apple, sau Samsung, care au zeci de magazine pe continent deja.

Huawei. Planul SURPRIZA Anuntat pentru Europa

Huawei. Apple a demonstrat ca magazinele fizice sunt foarte importante pentru a tine la un nivel ridicat vanzarile de produse pe continentul european, sau oriunde altundeva, iar chinezii incearca sa fie mai prezenti in fata clientilor. In aceasta idee, deschiderea a peste 10 magazine Huawei in Europa este un prim pas in directia corecta pentru a deveni un producator cu renume pe continent, asa separat de serviciile mai bune pe care compania le poate oferi in aceste magazine.

Huawei. Avand in vedere ca piata din SUA ramane inchisa deocamdata pentru producatorul chinez, cea europeana este in atentia sa, si va incerca cu siguranta sa-si creasca substantial vanzarile aici. Huawei are toate sansele sa intreaca Samsung daca se va concentra serios pe piata europeana, in China reusind deja sa o devanseze, iar fara SUA, alta solutie nu prea exista pentru a deveni numarul 1 in materiel de vanzari de smartphone-uri.

3 COMENTARII

  1. Huawei vor trece pe locul 1 în 2020 in vânzări
    Samsung obține 90% din profit din componente : display, memorii , tranzistori etc etc
    Apple devine brand imagine-premium. Cumperi imagine

  2. Habar nu ai ce inseamna imagine. Huawei are imagine de telefoane ieftine si de minciuni gogonate in zona high end. 90% din clientii Huawei cumpara telefoane in jur de 150-200 euro, desi cei care tin la imagine cum spui tu, cumpara Samsung chiar daca au buget 100 euro. Samsung vinde INFINIT mult mai multe flagship din seria S si NOTE decat Huawei si asta de 8 ani. La toti vezi in mana Samsung S7,8,9 sau Note 8,9. Lucrez oarecum in domeniu si nu am vazut niciodata la cineva P10, 20, Mate 8,9,10. Toti utilizatorii de Huawei au variantele “Lite”. Huawei=saracie. Asta e imaginea.

  3. Nu ai văzut pt că Huawei a apărut de puțini ani pe piata din Romania!!
    Pe de altă parte Samsung, ca și Apple au beneficiat de o publicitate destul de agresiva în ultimii ani, ceea ce le face destul de populare!
    Am pornit de la I4s, 5s, 6s…
    6edge, 7edge, note8..
    Am ajuns la Mate 20 pro după ce am pornit de la P8..
    Toate sunt telefoane bune. Depinde care dintre ele te “completează”!
    Folosesc un 6s ca tlf de serviciu. Bateria e un aspect care lasă de dorit .
    Pe de altă parte, IOS-ul extrem de restrictiv a fost cel care m-a îndrumat către Android..
    A afirma că Hiawei=sărăcie..mi se pare o prostie…
    E ca și cum Apple=bogatie…
    Nimic mai fals!