Samsung GALAXY S10. PREMIERA URIASA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. O premiera uriasa a fost dezvaluita pentru noua serie de telefoane a companiei coreene, iata ce surpriza este pregatita.

Samsung GALAXY S10 premiera

Samsung GALAXY S10. Noul telefon urmeaza sa fie unul al premierelor, unele pentru compania Samsung, altele pentru intreaga piata smartphone, iar detaliile continua sa apara cu privire la noutati. Conform unui foarte cunoscut leaker de informatii privind telefoane inca nelansate, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un ecran Infinity-O care este facut cu o tehnologie folosita in premiera pentru ecranele OLED, compania coreeana avand-o disponibila in exclusivitate.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea foarte usor chiar si in imaginea de mai sus, ca noul telefon va avea camera frontala ascunsa in partea stanga a ecranului, aproape invizibila pentru ochiul liber. Aceasta schimbare fata de modelul anterior este posibila multumita acestei noi tehnologii exclusive si in premiera pentru Samsung GALAXY S10, coreenii reusind sa taie ecranele OLED folosind lasere pentru a evita folosirea de decupaje pentru a reduce marginile panourilor frontale.

Samsung GALAXY S10. PREMIERA URIASA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10 premiera 1

Samsung GALAXY S10. Stim deja ca in interiorul companiei Samsung este o criza din cauza vanzarilor tot mai mici de smartphone-uri, presedintele diviziei mobile recunoscand in mod oficial acest lucru. Singura solutie pentru a rezolva problemele este de a lansa inovatii adevarate pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, iar daca este sa judecam dupa tot ceea ce am vazut pana acum, o gama extrem de variata de surprize foarte importante sunt pregatite pentru lansare la inceput de an 2019.

Samsung GALAXY S10. Noul model de ecran care urmeaza sa fie integrat in aceasta serie va fi folosit pentru toate cele 4 modele care vor fi puse in vanzare, de la cel mai ieftin si pana la cel mai scump dintre ele, totul facand parte din strategia Samsung. In baza informatiilor de pana acum, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat in magazine dupa Mobile World Congress 2019, deci ul putem astepta pe la jumatatea lunii martie, dar nu mai devreme.

Articolul precedentApple. Scadere MARE a Cotei de Piata din cauza Mac
Articolul următoreMAG. 4200 LEI REDUCERE la iPhone XS in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.