Fortnite: Schimbarile Uriase Lansate cu Cel mai Nou Update

Fortnite sarbatoare

Fortnite are parte de noi schimbari importante pentru cel mai recent update care a fost lansat de catre compania Epic Games, noua versiune a jocului fiind imbunatatita cu multe noutati, iar asta pentru ca americanii vor sa tina jucatorii ocupati cu noutati importante.

Fortnite incepe sa se pregateasca de Halloween, chiar daca ne despart cateva luni bune de eveniment, cei de la Epic Games vor sa afle de la jucatori ceea ce ar vrea sa vada in cadrul jocului pentru aceasta sarbatoare speciala din SUA, asa ca puteti sa le oferiti idei.

Fortnite are adaugat de acum inclusiv un foc de tabara in jurul caruia se pot aduna jucatorii, insa impreuna cu el vin si dulciurile care pot fi folosite in cadrul luptelor, Epic Games implementand deasemenea si alte obiecte importante pentru toata lumea.

Fortnite are parte in aceasta actualizare si de rezolvari pentru probleme care au fost raportate de catre jucatori pana in momentul de fata, una dintre cele mai importante fiind cea care ii permitea unui jucator dintr-o echipa sa intre in masina celeilalte echipe.

Fortnite are o lunga lista de modificari pe care cei de la Epic Games le-au facut pentru a imbunatati experienta de joc de care au parte toti cei care sunt activi in serverele companiei americane, iar actualizarile pot fi instalate direct de oricine este interesat.