Orange. Vezi GRATUIT Filme la Cinema in Decembrie

Orange. In decembrie poti vedea gratuit filme la cinematografele din Romania, operatorul avand o oferta speciala pentru clienti de care poti profita acum.

Orange film

Orange. Operatorul de telefonie mobila a facut astazi un anunt extrem de interesant care vizeaza toti cineastii, deoarece ei au posibilitatea de a vedea gratuit la cinema filme doar in cursul lunii decembrie. Stiti deja ca Orange desfasoara de cativa ani in Romania programul Orange Film prin care ofera reduceri la biletele pentru cinema pentru clientii sai din tara noastra, iar pentru luna decembrie a decis sa ofere posibilitatea de a vedea filme gratuit in Romania.

Orange. Oferta operatorului pentru luna decembrie este valabila doar pentru filmele romanesti care sunt in distributie in cinematografele din Romania, deci nu veti putea vedea chiar orice va doriti. In ciuda acestui lucru, exista foarte mullte filme romanesti bune pe care le puteti vedea multumita ofertei pe care o desfasoara Orange in luna cadourilor, asa ca va recomand sa va folositi de gratuitate pentru a vedea productiile facute in Romania.

Orange. Vezi GRATUIT Filme la Cinema in Decembrie

Orange. Gratuitatea pentru filmele romanesti este oferita de catre operator doar in cinematografele partenere din Romania, astfel ca va trebui sa verificati lista in aceasta pagina inainte de a cere bun bilet gratuit. Puteti facea sta prin trimiterea unui SMS cu textul FILM la numarul de telefon 241, sau alternativ puteti folosi aplicatia Orange Film creata de catre Orange cu ceva timp in urma, in ea fiind afisat un cod unic pe care il puteti folosi la casa cinematografelor.

București, 4 decembrie 2018. Până la finalul anului, în fiecare miercuri, clienții Orange sunt invitați să vizioneze gratuit, alături de cei dragi, filme românești prin Orange Film. Pentru a beneficia de cele două bilete gratuite, la orice film românesc disponibil în cinematografele partenere, clienții trebuie sa trimită SMS cu textul FILM la 241 sau să folosească aplicația Orange Film și să prezinte la casele de bilete codul unic pe care îl primesc.

Orange. Desigur ca puteti beneficia de aceasta gratuitate doar in cursul zilelor de miercuri, deci nu veti putea vedea gratuit filmele romanesti la cinema si in weekend, asa ca evitati inclusiv aglomeratia. Initiativa Orange face parte dintr-o serie de programe menite sa aniverseze centenarul Marii Uniri in Romania, printre ele numarandu-se si Albumul unei Natiuni, Alba Iulia Smart City, Digitaliada, sau CinePub, informatii suplimentare fiind disponibile pe website-ul operatorului.