Samsung GALAXY FOLD. ASA va ARATA Versiunea FINALA

Samsung GALAXY FOLD. Noi imagini ne prezinta cum va arata versiunea finala a telefonului asteptat de catre foarte multi dintre fanii companiei coreene.

Samsung GALAXY FOLD arata

Samsung GALAXY FOLD. Versiunea finala a primului telefon pliabil dezvoltat de catre compania Apple va fi diferita fata de ceea ce am vazut in prezentarea de la inceputul lunii trecute, cand telefonul adus pe scena era “ascuns” intr-o carcasa speciala. Versiunea finala a Samsung GALAXY FOLD va avea un design precum ceea ce vedeti in imaginile de mai jos, cu margini mult mai subtiri pentru ecran, si cu o grosime ce pare deasemenea ceva mai redusa.

Samsung GALAXY FOLD. Imaginile acestea sunt reproduse dintr-un brevet de inventie pe care compania Samsung il are inregistrat recent in Europa, acolo fiind prezentate diversele moduri in care telefonul va putea fi utilizat. Dupa cum puteti vedea, plierea Samsung GALAXY FOLD va putea fi facuta in cam orice forma, iar asta pentru ca ideea din spatele acestui telefon este de a permite folosirea sa oricum vor utilizatorii, totul multumita ecranului flexibil.

Samsung GALAXY FOLD. ASA va ARATA Versiunea FINALA

Samsung GALAXY FOLD arata design

Samsung GALAXY FOLD. One UI va controla modul in care sunt afisate informatiile pe ecran, in partea stanga urmand a fi vizibile aplicatii, in timp ce in partea dreapta ar urma sa fie afisate alte tipuri de informatii. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY FOLD va avea si un al doilea ecran, rigid, care va fi montat in exteriorul carcasei, cesta urmand a permite folosirea telefonului pliabil in momentul in care dispozitivul este inchis, deci utilizatorul nu trebuie sa-l deschida tot timpul.

Samsung GALAXY FOLD arata telefon

Samsung GALAXY FOLD. Din pacate nu se vede foarte clar unde urmeaza sa fie integrate camerele pe care telefonul le va avea, dar este de presupus ca daca va exista doar una principala, ea va fi montata sub ecranul exterior. E putin probabil ca Samsung GALAXY FOLD sa aiba vreo taietura in ecranul flexibil pentru a face loc unei camere, asa ca ramane doar sa vedem ce dezvaluiri vor mai aparea impreuna cu viitoarele brevete de inventie inregistrate celor de la Samsung.