Huawei. SINGURA TARA care Crede in NEVINOVATIA sa

Huawei. Un aliat complet neasteptat inca mai crede in nevinovatia companiei chinezesti, iata ce a avut de declarat tara cu influenta uriasa la nivel global.

huawei nevinovatie

Huawei. Intr-o perioada in care compania chinezeasca este atacata din toate partile de catre americani si unii dintre partenerii lor, iata ca in Germania lucrurile nu sunt chiar asa cum vor cei de pe continentul american. Seful agentiei federale germane care se ocupa cu analizarea riscurilor de securitate ale tarii sustine ca pana in momentul de fata nu a descoperit vreo dovada a faptului ca produsele vandute de catre Huawei au probleme de securitate.

Huawei. Germania nu a descoperit deocamdata vreo dovada ca guvernul chinez se foloseste de produse pentru a-i spiona pe cetatenii europeni, si nu numai, ceea ce contrazice direct tot ce spune SUA. In ciuda faptului ca au venit din SUA presiuni pentru ca Germania sa interzica folosirea echipamentelor Huawei pentru viitoarele retele 5G, deocamdata guvernul federal nu este dispus sa impuna o asemenea restrictie, desi francezii si britanicii au avut reactii contrare.

Huawei. SINGURA TARA care Crede in NEVINOVATIA sa

Huawei. Autoritatile din Germania ar fi analizat atat echipamente locale, cat si unele cumparate din alte zone de pe glob, si asa au ajuns la concluzia ca nu ar exista riscuri de securitate pentru tara si alti clienti. Unii experti in securitate cibernetica au criticat afirmatiile autoritatilor, spunand ca e posibil ca ele sa nu fi detectat modalitatile prin care echipamentele companiei Huawei sunt folosite de catre guvernul chinez pentru a spiona tarile in care acestea sunt folosite.

Germany’s IT watchdog has expressed scepticism about calls for a boycott of Chinese telecoms giant Huawei, saying it has seen no evidence the firm could use its equipment to spy for Beijing. For such serious decisions like a ban, you need proof. Schoenbohm said BSI experts had examined Huawei products and components from around the world.

Huawei. Desi guvernul german deocamdata nu vrea sa ia masuri impotriva chinezilor, cei de la Telekom au anuntat ca reanalizeaza colaborarea pe care o au in momentul de fata, putand renunta la echipamentele lor pentru retelele 5G. Deocamdata Germania este singura tara, in afara Chinei, care sustine afirmatiile Huawei privind nevinovatia si lipsa unor probleme de securitate in echipamentele de telecomunicatii, insa ramane de vazut cat timp va mai avea o asemenea pozitie.