Fortnite. Actualizarea 7.1 vine FARA o Noutate MAJORA

Fortnite. O actualizare cu o noutate importanta nu va fi oferita de catre Epic Games la timp, iata ce scuza a oferit compania americana pentru intarziere.

Fortnite driftboard

Fortnite. Actualizarea cu numarul 7.1 este pregatita pentru lansare in momentul de fata de catre cei de la Epic Games, insa din pacate se pare ca va ajunge fara o noutate foarte importanta pentru multi jucatori. Actualizarea 7.1 pentru Fortnite a avut in ultimul moment descoperita o problema serioasa pe care Epic Games a afirmat ca nu o poate rezolva in timp util, asa ca a decis sa amane cu cateva ore lansarea ei, si sa elimine o noutate importanta din ea.

Fortnite. Desigur ca Epic Games nu a spus si ce bug important a fost descoperit in actualizare de a fost necesara amanarea lansarii sale pentru o data ulterioara, asa ca probabil nici nu vom afla. Separat de asta, Fortnite nu va avea implementat nici Driftboard, lansarea fiind programata pentru maine, insa a fost amanata, si deocamdata nu se stie daca exista, sau nu, o legatura intre problemele descoperite, si decizia de a nu oferi aceasta noutate.

Fortnite. Actualizarea 7.1 vine FARA o Noutate MAJORA

Fortnite. Cei de la Epic Games au spus ca in cazul Driftboard trebuie sa faca imbunatatiri pentru functionalitate inainte de a o integra in joc, insa e neclar in momentul de fata ce inseamna asta, mai exact. Totusi, anuntul care spune ca o actualizare programata e amanata, impreuna cu cel al amanarii lansarii Driftboard sugereaza o legatura intre ele, iar asa utilizatorii Fortnite nu au parte de imbunatatirile pe care compania le-a promis de ceva timp.

Fortnite. Acest anunt vine la doar cateva zile dupa ce Epic Games a decis sa cedeze in fata presiunilor puse de catre jucatorii nemultumiti din cauza faptului ca arma Infinity Blade este mult prea puternica pentru joc. E posibil ca actualizarea 7.1 pentru Fortnite sa fie lansata in cursul zilei de maine de catre cei de la Epic Games, insa deasemenea e la fel de posibil ca update-ul sa vina la o data ulterioara, deocamdata necunoscuta pentru jucatori.