Botanicula – un joc grozav pentru iOS oferit la Pret Redus

botanicula oferta iphone

Botanicula este un joc lansat in cursul acestui weekend in App Store de catre dezvoltatorii aplicatiei Machinarium pentru iPad, iar in clipul video de mai sus puteti vedea gameplay-ul conceput de catre dezvoltatori.

Conform dezvoltatorilor, in joc voi veti avea rolul de a controla creaturile concepute de catre dezvoltatorii de la Machinarium, ele incercand sa isi salveze mancarea de parazitii care le-au infestat copacul.

BOTANICULA IS A HUMOR-FILLED ADVENTURE GAME CREATED BY THE MAKERS OF AWARD-WINNING MACHINARIUM, STUDIO AMANITA DESIGN AND CZECH BAND DVA. 
FIVE FRIENDS, LITTLE TREE CREATURES, SET OUT ON A JOURNEY TO SAVE THE LAST SEED FROM THEIR HOME TREE WHICH IS INFESTED BY EVIL PARASITES. 

  • Relaxed game perfect for hard core gamers, their partners, families and seniors.
  • More than 150 detailed locations to explore.
  • Hundreds of funny animations.
  • Incredible amount of hidden bonuses.
  • Award winning music by DVA.

  Jocul contine nu mai putin de 150 de locatii detaliate pe care le putem explora si sute de animatii interesante, totul intr-un joc extrem de interesant. 

Botanicula este disponibil intr-un format special conceput pentru tableta iPad.

Articolul precedentHuawei. Telefoanele EXCLUSIVE Anuntate de Craciun
Articolul următorSamsung GALAXY S10. Iata cat de MARE e Modelul PLUS (FOTO)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.