Samsung GALAXY S10. Iata cat de MARE e Modelul PLUS (FOTO)

Samsung GALAXY S10. Noul ecran foarte mare al telefonului este prezentat intr-o prima comparatie care ne arata ce schimbare uriasa va aduce pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 mare

Samsung GALAXY S10. Seria de telefoane pregatita de catre compania Samsung va avea dimensiuni neasteptat de mari anul acesta, iar unul dintre modele va intrece in dimensiuni inclusiv cel mai mare smartphone premium vandut de catre coreeni. Mai jos aveti prezentata o folie pentru versiunea Plus cu 5G a Samsung GALAXY S10 pe care o vor putea cumpara cei din Coreea de Sud, si poate SUA, ea urmand a avea un ecran cu diagonala de 6.7 inch.

Samsung GALAXY S10. Acest model Plus cu 5G este gandit special pentru aceste doua tari, cel putin conform zvonurilor recente, iar ecranul cu diagonala de 6.7 inch este cel mai mare implementat vreodata intr-un telefon premium al coreenilor. Ecranul va fi atat de mare incat folia pentru acest Samsung GALAXY S10 este la fel de mare ca un intreg Samsung GALAXY NOTE 7, ceea ce arata intr-un final cam ce se pregateste pentru clientii din SUA si Coreea de Sud.

Samsung GALAXY S10. Iata cat de MARE e Modelul PLUS (FOTO)

Samsung GALAXY S10 mare dimensiuni

Samsung GALAXY S10. Lansarea unui model cu ecran atat de mare are la baza dorinta companiei de a atrage mai multa atentie din partea clientilor din pietele asiatice, care sunt foarte dornici sa cumpere telefoane cu ecrane cat mai mari. Combinand toate aceste cu faptul ca noua serie de telefoane va avea inclusiv margini foarte mici pentru ecranele imense, exista o foarte mare posibilitate ca si vanzarile sa fie surprinzator de bune pentru aceste modele.

Samsung GALAXY S10 mare telefon

Samsung GALAXY S10. Cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch, aceasta versiune a seriei va avea un ecran mai mare si decat cel al iPhone XS Max, care are doar 6.5 inch, diferenta fiind sesizabila intre ele. Pe masura ce apar tot mai multe informatii despre seria de telefoane, interesul devine tot mai mare, si asteptarile continua sa creasca, asa ca daca modelele nu le vor indeplini, atunci cu siguranta vom vedea si foarte multe plangeri din partea fanilor.