Huawei. Telefoanele EXCLUSIVE Anuntate de Craciun

Huawei. Doua noi modele exclusive de telefoane au fost anuntate pentru lansare de Craciun de catre compania chinezeasca, iata de ce sunt puse in vanzare.

huawei celebrare

Huawei. De Craciun compania chinezeasca a anuntat lansarea unor telefoane exclusive pentru clientii din lumea intreaga, ea dorind sa le ofere utilizatorilor ceva special, asa cum a anuntat inca de la jumatatea acestei luni. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat ca dupa ce vor atinge 200 de milioane de smartphone-uri vandute la nivel global, vor lansa inclusiv un model exclusiv de telefon, insa iata ca in final s-a ajuns la lansarea a doua modele speciale.

Huawei. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum vor arata versiunile exclusive ale unui telefon MATE 20 Pro si ale unui model Nova 4 care vor fi puse in vanzare pentru a marca recordul uimitor realizat de catre companie. Huawei va aplica un branding special pentru aceste modele de telefone pentru a celebra faptul ca a vandut 200 de milioane de smartphone-uri la nivel global in cursul anului 2018, noile modele urmand a fi vandute initial doar in China.

Huawei. Telefoanele EXCLUSIVE Anuntate de Craciun

huawei celebrare vanzari

Huawei. Din cate se stie pana in prezent, seria Mate 20 a chinezilor ar fi inregistrat vanzari de 5 milioane de unitati pana in prezent, insa deocamdata nu se stie cat de populara ar fi seria Nova 4. Practic, sunt lansate versiuni speciale ale telefoanelor din cele mai populare serii puse in vanzare anul acesta, compania dorind sa celebreze succesul lor prin modele care simbolizeaza un record extrem de important intr-un context international foarte complicat.

Huawei. In compania compania chinezeasca a fost cea care a inregistrat cea mai mare crestere procentuala in vanzarile de smartphone-uri, reusind sa intreaca Apple in T3 2018, apropiindu-se foarte mult de compania Samsung. Pentru 2018 chinezii vor sa depaseaca inclusiv Samsung in vanzari, iar daca ne uitam la modul in care s-au desfasurat lucrurile pana in prezent, e foarte posibil ca acest lucru sa se intample, insa conteaza foarte mult si ce modele vor ajunge in magazine in 2019.