Telefonul VISELOR Tale apare intr-un PRIM VIDEO

Telefonul viselor tale apare intr-un prim clip video pentru a iti arata ce astepti de cativ ani, si la ce trebuie sa speri pentru viitoarele smartphone-uri.

telefon vise

Telefonul viselor multor posesori de smartphone-uri apare astazi intr-un prim clip video publicat de catre binecunoscutul leaker evleaks, el dand de inteles ca ar putea fi vorba despre un produs al companiei Xiaomi. Pe de alta parte, el spune ca totul ar putea fi doar o mare pacaleala, inar dupa cum arata ceea ce vedem in clipul video de mai jos, n-ar fi greu de crezut ca acesta nu e un telefon real, ci doar ceva facut sub forma unui simplu concept.

Indiferent de situatia reala, telefonul pliabil din clipul video de mai jos indeplineste dorintele foarte multor fani din lumea intreaga, iar asta pentru ca arata grozav, si pare sa functioneze la fel de bine. Vorbim despre un telefon care se indoaie exact precum o foaie de hartie, si functioneaza mult mai bine decat primul telefon pliabil pregatit pentru lansare, el parand sa aiba si margini destul de subtiri, ceea ce este exact ce-si doreste orice persoana.

Telefonul VISELOR Tale apare intr-un PRIM VIDEO

Xiaomi este una dintre companiile despre care s-a spus in cateva randuri ca pregateste lansarea unui telefon pliabil, in special dupa ce Samsung si Huawei au anuntat ca vor aduce pe piata dispozitive similare. Telefonul din clipul video de mai jos are o interfata care seamana destul de bine cu cea MIUI pe care Xiaomi o foloseste in propriile modele de telefoane, asa ca exista sanse foarte mari ca dispozitivul sa fie un prototip al chinezilor.

https://twitter.com/evleaks/status/1080870489990590464

Pana in prezent n-a fost prezentat un telefon pliabil care sa arate chiar atat de bine, nici macar Samsung GALAXY X al coreenilor, o diferenta mare fata de acel model fiind ca plierea se face spre spate, si nu spre fata. E greu de spus acum ce producator va lansa primul un telefon care arata si functioneaza precum cel din clipul video de mai sus, insa este destul de clar faptul ca vom vedea asa ceva intr-un viitor nu foarte indepartat, din fericire.