Huawei. Masura RADICALA dupa ce s-a Facut de RAS

Huawei. Compania chinezeasca s-a facut de ras in prima zi din an din cauza iPhone, iar acum a luat si primele masuri radicale in urma incidentului.

Huawei marketing

Huawei. Compania chinezeasca s-a facut de ras chiar in prima zi din an, ea intrand in 2019 la fel de rau precum a termint 2018, insa de aceasta data a luat si o masura radicala impotriva angajatului care a facut-o de ras. Mai exact, cei de la Huawei au publicat un mesaj de Anul Nou pe Twitter folosind un telefon iPhone al companiei Apple, intregul internet luand in ras compania chinezeasca din cauza situatiei in care a fost pusa la inceput de 2019.

Huawei. Pentru ca situatia in sine a fost foarte penibila, chinezii au luat decizia de a sanctiona nu maiputin de trei angajati, dar si de a le reduce salariul deoarece actiunile lor au afectat brand-ul companiei. Se pare ca este vorba despre o persoana angajata la o companie terta, aceasta avand probleme cu VPN-ul pe calculatorul de serviciu, asa ca a folosit un iPhone, care se afla in apropierea sa, pentru a trimite respectivul mesaj pe Twitter.

Huawei. Masura RADICALA dupa ce s-a Facut de RAS

Huawei marketing iphone

Huawei. Desi o persoana din afara companiei a trimis acel mesaj, cele din interiorul companiei responsabile cu controlarea partenerilor terti au fost retrogradate in rang, si au salariul redus cu 700 de dolari pe luna. Mai mult decat atat, directorul de marketing digital din cadrul Huawei are salariul inghetat pentru o perioada de 12 luni, iar asa compania spera ca i-a pedepsit suficient pe cei care au facut-o de ras la nivel international chiar la intrarea in 2019.

The mistake occurred when outsourced social media handler Sapient experienced “VPN problems” with a desktop computer so used an iPhone with a roaming SIM card in order to send the message on time at midnight, Huawei said in the memo. Huawei in the memo said the blunder showed procedural incompliance and management oversight. It said it had demoted two employees responsible by one rank and reduced their monthly salaries by 5,000 yuan ($728.27). The pay rank of one of the employees – Huawei’s digital marketing director – will also be frozen for 12 months, it said.

Huawei. Daca e sa luam problema de la sursa, atunci daca in China n-ar fi existat o interdictie de a folosi Twitter, atunci compania nu s-ar fi facut de ras, pentru ca angajatul nu ar fi trebuit sa foloseasca un VPN pentru a accesa platforma. Desigur ca Huawei  nu prea poate critica guvernul chinez pentru problemele sale, insa cam asa arata si funcitoneaza o tara in care exista interdictii pentru interdictii din partea partidului comunist.