Samsung GALAXY S10. Doua Vesti GROZAVE pentru Fani

Samsung GALAXY S10. Doua vesti grozave au aparut astazi pentru fanii din intreaga lume, noutati foarte importante pentru telefoane fiind pregatite.

Samsung GALAXY S10 incarcare Snapdragon 855

Samsung GALAXY S10. Apropierea lansarii noii serii de telefoane aduce doua vesti grozave pentru fanii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care concurenta este foarte mare pe piata smartphone. Prima veste grozava pentru utilizatorii Samsung GALAXY S10 este ca telefoanele vor avea disponibil un sistem de incarcare rapida la minim 20W integrat de catre coreeni, iar asta in conditiile in care Huawei ofera 40W in seria Mate 20 Pro.

Samsung GALAXY S10. Sistemul este superior celui oferit in telefoanele iPhone de catre compania Apple, americanii limitand incarcarea rapida prin cablu la doar 18W pentru a proteja bateriile produselor proprii. Un iPhone isi poate incarca jumatate din baterie in 30 de minute, si restul in inca o ora si jumatate, insa Samsung GALAXY S10 ar trebui sa ofere incarcare completa pentru bateriile de peste 3100/3400/4000 mAh in doar putin peste o ora.

Samsung GALAXY S10. Desi cei de la Samsung au fost destul de conservatori cu sistemele de incarcare rapida a bateriei dupa esecul Samsung GALAXY Note 7, iata ca incep sa se gandeasca din nou la imbunatatiri. Problema pentru companie este ca OnePlus, Huawei, Xiaomi, si alti producatori, ofera incarcare mult mai rapida, asa ca in Samsung GALAXY S10 trebuia sa fie oferit ceva similar pentru a atrage si mai multi oameni cu functiile oferite.

Samsung GALAXY S10 se va incarca mai rapid, si va avea Snapdragon 855 in toate modelele

Samsung GALAXY S10. Cea de-a doua veste grozava pentru fanii care asteapta noile modele este ca atat cele de top, cat si modelul Lite vor avea un chip Qualcomm Snapdragon 855 integrat. Vorbim despre cel mai nou chip pentru smartphone-uri pe care toti producatorii il vor avea, acesta oferind performante si tehnologii de ultima generatie, aparent in toate cele trei modele principale de telefoane din seria Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10 incarcare Snapdragon 855 procesor

Samsung GALAXY S10. Chiar daca toate modelele vor avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 855, puteti vedea din imaginea de mai sus ca performantele nu vor fi la fel de bune pentru toate telefoanele. Se pare ca in versiunea Lite a Samsung GALAXY S10 performantele urmeaza sa fie inferioare in comparatie cu ceea ce va fi oferit in versiunea standard, sau versiunea Plus, asa ca pretul mai mic pentru telefoane va conta si in performante.

Samsung GALAXY S10. E normal ca nu toate modelele sa beneficieze de aceleasi noutati pentru clienti, avand in vedere ca intre modelul Lite si celelalte va exista o diferenta de cam 200 de dolari, sau euro. Seria de telefoane Samsung GALAXY S10 va fi prezentata in cadrul unei conferinte care ar trebui sa aiba loc in data de 20 februarie, in timp ce vanzarile ar trebui sa inceapa pe 8 martie.